[DK] DE FAKTUELLE NYHEDER: Vi bringer her et S.O.S.

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6716
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

[DK] DE FAKTUELLE NYHEDER: Vi bringer her et S.O.S.

Post by PaCmAn »

:? DETTE ER DE FAKTUELLE NYHEDER: Jeg bringer her et S.O.S. der går ud til ALLE mennesker på jorder, med et inderligt håb om at dig der læser dette ikke kun bliver informeret selv, men også inspireret til at handle og advare andre. Mere om det til sidst i denne 100% faktuelle og yderst veldokumenteret rapport, hvor jeg også vil fortælle dig den letteste måde at verificerer hver eneste udsagn jeg kommer med her for dig selv - Så du kan VIDE mere - HVIS du vil vide mere, for som sagt er dette her de FAKTUELLE nyheder og kan absolut IKKE anbefales til børn og barnlige sjæle.

ADVARSEL: Den information du vil blive præsenteret for (hvis du vælger forsat at læse) vil for nogen fremstå uhyggelig eller skræmmende, og resten vil begynde at grine om lidt som en del af deres følelsesmæssige skjold der er et tegn til omverden at personen har påbegyndt en meget kompliceret process der kan beskrives som en indre konflikt mellem denne persons underbevidsthed der genkender et faktuelt baseret virkelighedsbillede når det bliver beskrevet, også personens rationale og logiske sanser der prøver at komme i balance igen efter den vildeste kortslutning der svarer til at vække et overtræt barn der lige er faldet i søvn, ved at vælte det ud fra toppen af en køjeseng. På trods af at sidstnævnte reaktion kan virke meget voldsom på omgivelserne, så er vi desværre der i dag hvor det er en helt almindelig og forudsigelig reaktion pga. at mennesker generelt siden barndommen er blevet bombarderet og påvirket dagligt med information fra TV og mainstream pressen der er videnskabeligt designet og testet af militær industrien til at skabe en gennemsnits person der er i stand til at vade tværs gennem hele sit liv med forprogrammerede åndelige og mentale skyklapper på, uden at på noget tidspunkt have opdaget eller erkendt noget som helst faktuelt for dem selv helt personligt, men i stedet har en meget negativ, destruktiv og selvundertrykkende vane med at kun "tro" og "mene" ting i stedet.

Bortset fra de få officielle eksperter der altid udtaler sig på TV og i bladene om bl.a. økonomi, militær strategi, psykologi og psykologisk krigsførelse m.m. så har alle de virkelige eksperter (alle de andre UDEN for underholdningsbranchen) længe råbt i kor at nedtællingen er ved at være slut for det værste sammenbrud på ALLE fronter i dit liv, både når det kommer til økonomisk kollaps, krige, kaos osv. -Men så længe folk som dig er i stand til at læse denne besked, betyder det at der stadig er håb, men kun hvis du fuldføre din nye mission, der i værste fald kan vise sig at blive livslang. Missionen er som udgangspunkt helt kort at forhindre over 90% af hele jordens samlede befolkning fra at fuldstændig forsvinde inden for ganske kort tid fra nu af, da en GLOBAL process er blevet sat i gang. Du bliver nød til at handle hurtigt og få sat dig ind i de mest basale ting, og er grunden til at der er en lille "gør det selv" opgave i slutningen af denne besked, men her kommer først DIN BRIEFING:

Lad mig starte med at give dig den dårlige nyhed først, for den ER meget dårlig, det indrømmer jeg som altid fordi jeg KUN kan fortælle dig fakta du så SELV kan slå op efterfølgende: Truslen vi står overfor er GLOBAL, hvilket menneskeheden allerede har prøvet 2 gange før i nyere tid, men som overordnet ser mere dyster ud denne 3. gang bl.a. pga. hele den elektroniske udvikling der altid har været ledet og styret af den private og globale militær industri, med en nærmest ubegrænset finansiering at penge og forskere. Den eneste "gode" nyhed (hvis man kan kalde den det) er at det IKKE er en u-stoppelig komet udefra, men en menneskeskabt befolkningsreduktion til ned under 500.000.000 GLOBALT i den nærmeste fremtid. Det endelige mål er at en gang for alle få etableret en funktionel verdensregering, der vil være styret fuldstændig af de royale, private familier. Det mest sandsynlige tegn på "Begyndelsen til enden" eller "the point of no return" vil højest sandsynligt starte med atomare "suitcase-bombs" der går af i vestlige storbyer, så lad os arbejde målrettet på at dette her IKKE kommer til at ske. Her er beskeden du bliver nød til at læse, samt sprede ud til så mange du kan for at få budskabet om frihed og broderskab tilbage på dagsordnen:

ALARM, HELE VERDEN ER IGANG MED AT BLIVE BESAT MILITÆRT (beklager de store bogstaver, men dette her er VIGTIGT, så send denne besked videre til alle du kender):

1) Først åbner du google's søgemaskine og skriver "agenda 21" samt tilføjer navnet på den by du bor i inden du trykker søg, og start med at tjekke det ud du finder.

2) Bagefter laver du en ny søgning på samme måde, bare med denne tekst istedet: "agenda 21 youtube" der nu vil finde et utal af vel produceret og dokumenteret film, mainstream nyhedsklip, endeløse præsentationer, foredrag samt undervisningsmateriale, løsningsforslag og planer for hvordan du kan forberede dig.

Du er nu blevet sat istand til at informere og undervise dig selv om de mest basale elementer i dette nyhedsopslag, hvilket du må se at komme i gang med hurtigt muligt, for det er noget du bliver nød til at gøre grundigt INDEN du går ud og informere andre.

Hermed slutter de faktuelle nyheder så for denne gang, men vender snart tilbage igen med sidste nyt -Medmindre sidste fase af globaliseringen når at finde sted inden.


( C ) : pacsteam.org

http://www.youtube.com/watch?v=Jn_pZHTMlC8

http://www.youtube.com/watch?v=mA3Q-4OXrFU

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply