[DK] MIRA WANTING’S MORDERE STADIG PÅ FRI FOD

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6587
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

[DK] MIRA WANTING’S MORDERE STADIG PÅ FRI FOD

Post by PaCmAn »

Image

MIRA WANTING’S MORDERE STADIG PÅ FRI FOD

FAKTA: Det militære industrielle kompleks slog Mira Wanting ihjel. Kræft kan ikke findes nogen steder når vi kigger tilbage i tid, hverken i mumier eller fossiler. Hvorfor? Fordi at kræft er MENNESKESKABT, men ikke nok med det: Det er med fuldt overlæg fra den private, militære, royale elite der styre verden. Tro ikke på mig, slå det selv op - Om ikke andet informationen der fik mig blokket fra Lars Løkkes facebook (ligesom alle de andre høj forrædere fra Bilderberg logen som blev udvalgt til at få "magt" direkte fra den danske dronning under dronningerunden):

viewtopic.php?f=66&t=18721

Relateret: http://www.youtube.com/watch?v=zSobxKv4Umk

STOP med at være tåber, START med at informer jer selv og derefter BEGYND at informer andre. HOLD OP med at misbruge hende og hendes families tragedie ved at bakke op omkring den aggressive måde de selv samme private familier der giver os kræft nu bruger hendes (og andres) død til at presse dødelige og steriliserende vacciner ned over resten af os via frygt propaganda.

Hendes død bliver brugt i en stor kæmpe vaccine kampagne der skal nå ud til alle præ-teenagere / teenagere på landsplan -En vaccine der ikke engang har sin dokumenterede effekt i orden, tværtimod!!

. . . En livmoderhalskræft vaccine man nu også tilbyder til drenge !???

. . . For at ikke snakke om indsamlinger til "kræftens bekæmpelse" der er baseret på profit fra kræft, og derfor investerer de indsamlede penge i ting som f.eks. tobaksindustrien "fordi det giver et godt afkast"? Tag da lige at vågn op til den VIRKELIGE verden !!!
Om hvordan USA burger den militære “lov” der gør det muligt at lave dødelige “test” på HELE verdens befolkning uden deres viden eller samtykke :

http://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_ ... ted_States

Relaterede videoer:

http://youtu.be/FH7WVRJogGY

http://www.youtube.com/watch?v=4J_12uV0v9s

http://tinyurl.com/thelawtokillyou

Det globale, militære, industrielle komplekses “lov” der gør det muligt at dræbe hele verdens befolkning som det passer dem, bare de husker at klassificere det som en ”øvelse”:

DOD Directive 5240.1-R :

"authorizing the testing and evaluation of war weapons on those U.S. persons", "military personnel and those abroad who are defined as 'unwitting' (unknowledgeable of the effects of being experimented on)"


Jeg håber inderligt at i alle sammen vil tage dette her yderst alvorligt, tage det til jer og hjælpe med at sprede FAKTA ud til folket. Det gælder liv og død -bogstavelig talt.

Hvis du nu "tror" og "mener" at jeg vanære hendes minde fordi jeg forsøger at forhindre andre i at dø af kræft, så vil jeg altså lige bede dig om at læse den her på Wikipedia INDEN du poster noget du kommer til at fortryde : http://en.wikipedia.org/wiki/Doublethink

Citat: "Doublethink ... describes the act of simultaneously accepting two mutually contradictory beliefs as correct, often in distinct social contexts"

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply