Benjamin Fulford advarede om Fukushima i 90'erne

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6382
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Benjamin Fulford advarede om Fukushima i 90'erne

Post by PaCmAn »

Image

Benjamin Fulford advarede allerede verden tilbage i 90'erne om at globalisterne / de globale nazister ville skabe en atom katastrofe i Japan via HAARP der ville udvikle sig SÅ stor at "det internationale samfund" aka FN/NATO igen ville bruge HAARP til at bogstavelig talt synke HELE japan ned under havets overflade.

Fulford's advarsel til verden :


http://www.youtube.com/watch?v=1wRttvCtF48

Fulford Rockefeller :


http://youtu.be/hdpFDeLUYKo

American Government Exposed for japan tsunami


http://www.youtube.com/watch?v=YKd5VehPfV0

Tjernobyl i 1986 fremstår ligesom Fukushima også tydeligt via indicier som et false-flag angreb på hele verdens befolkning.

Bare prøv at sæt dig ind i historien om Tjernobyl, bare den officielle, hvordan det var EN mand der fik skylden for at ALLE normale sikkerheds procedurer blev overtrådt på hans vagt. Han var bl.a. mod reglerne alene for første gang og anede ikke noget som helst om hvordan værket fungerede og fulgte blot en plan for hans vagt på et stykke papir, samt at et "special hold" havde været der dagen inden og "ved en fejl" slukket for ventilerne for vandforsyningen til brændselsstavene osv. osv. der alt sammen peger på et false-flag.


I folks øjne er den officiel forklaring om Tjernobyl nok ikke en teori som udgangspunkt, og selv "seconds from disaster" programmet om Tjernobyl skriger jo til himmelen om at det var et false flag med en enkelt patsy som syndebuk, fuldstændig ligesom 9/11-2001.

Med andre ord: Der er mindst lige så meget, om ikke mere, der peger på at Tjernobyl var et false-flag (ligesom Fukusima) og burde som minimum få folk til at se på disse hændelser med nye øjne og et åbent sind.

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply