DR2: Danmark på piller - Hvidvask af Nazi aflivningsprogram

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 5300
Joined: Tue Jun 06, 2006 1:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

DR2: Danmark på piller - Hvidvask af Nazi aflivningsprogram

Post by PaCmAn » Tue Jan 21, 2014 7:00 pm

Image
DR2: Danmark på piller - En hvidvask af et Nazistisk aflivnings program

http://www.tvguide.dk/programmer/DR2/20 ... %A5_piller

Jeg så dette program kun fordi jeg blev opfordret til det - MEN DETTE HER ER EN STOR HVIDVASK AF HELE OMRÅDET - som ALTID for pokker !!!

Eksempel: Brugerne af medicinen siger SELV at de ikke kunne leve uden og at hvis det ikke havde været for medicinen havde de slet ikke været her i dag, så havde de begået selvmord . . .

Ja men KUN fordi at FAKTA er at ALT medicin fra psykiatrien = FORSØG PÅ AT LAVE SYNTETISK HEROIN, OG HVIS DU IKKE FÅR DIT HÅRDE NARKO SÅ BEGÅR DU SELVMORD - velvidende fjolser . . .

Et andet eksempel: De er enige om at der ikke er noget galt med medicinen, kun at læger og psykiatere er for dårlige til at administrere den?

FAKTA: PSYKISKE SYGDOMME FINDES IKKE, DE BLIVER IKKE OPDAGET: DE BLIVER F****** OPFUNDET FOR POKKER !!!

Min egen film om dette emne HER:

MENTAL DISEASES DO NOT EXIST
viewtopic.php?f=87&t=18950

---

DERFOR ser jeg aldrig TV, DERFOR betaler jeg ikke licens: MAN FÅR IKKE DET MAN BETALER FOR OG SER MAN PÅ DET ER DET IKKE ANDET END GLOBALISTISK / NAZISTISK MILITARISTISK PROPAGANDA BLANDET MED MULTINATIONALE KONCERNERS BETALTE REKLAME INDSLAG OG POLITISK SPIN / LØGN - fra ende til anden . . .

http://www.infowars.com/british-man-win ... -truthers/

http://www.youtube.com/watch?v=k2Trj_5J02k

---

Tilføjelse:

En dame havde i over 40 år konstant fået besked på at hun var psykisk syg, hun var så dårlig at hun i lange perioder ikke engang orkede at stå op om morgenen og havde flere gange overvejet selvmord samt prøvet alt hvad der var på markedet samt utallige konsultationer med psykologer og psykiatere.

Så en dag mødte hun op hos en ny psykolog der startede med at stille hende spørgsmålet: "Hvad SKETE der egentlig i dit liv omkring det tidspunkt dine problemer begyndte at opstå?" og her fæstede han sig ved at hun bl.a. havde fået lavet flere huller i tænderne - med kviksølv plumper.

Kort fortalt: Hun fik kviksølvet ud af sin mund og gennemgik en afgiftnings kur og wolla: Ikke mere "psykisk sygdom" til den dame.

Pointen er: Psykiske sygdomme findes IKKE - der findes kun SYMPTOMER på dine omgivelser, det være sig socialt men så sandelig også når det kommer til FØDEVARE og DRIKKEVAND - hør selv min PERSONLIGE "åbenbaring" ang. dette fra min tid i det royale marinekorps her:

http://www.youtube.com/watch?v=IQWG1f1rDok

En anden "pudsig" ting: Hele psykiatrien udspringer direkte fra Nazi tysklands I.G. Farben der er de selv samme der i dag sørger for "tilsætningsstoffer" i fødevare (som "E" numre / petrokemisk affald fra olieindustrien) DER OGSÅ LAVER PILLER TIL PSYKIATRIEN TIL AT "MODVIRKE" DET VORES SÅKALDTE "FØDEVARE" GØR VED VORES PSYKE?

SYGT system og dette her må og SKAL stoppes - NU !!!


Med venlig hilsen Jakob Lauersen fra Radio FRIHED interviewet:
AGENDA 21: Globalt diktatur på Dansk - Dokumentar
https://youtu.be/OIgrVJEceZU


---
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply