Page 1 of 1

Ved du hvad den VIRKELIGE dagsorden bag droner er?

Posted: Tue Feb 11, 2014 10:44 pm
by PaCmAn
Image
http://i.imgur.com/dA1V5xV.jpg

Ved du hvad den VIRKELIGE dagsorden bag droner er?

viewtopic.php?f=86&t=19435&p=102329

Citat:

Som nogen måske fornemmer her så er jeg HELT færdig med at PERSONLIGT gå på kompromis med folk der magtbegærligt udnytter den position de har "arbejdet" sig op til ved en lang perlerække af kompromis, kompromis og kompromisser af de første kompromisser igen og igen og igen . . . DET er forresten det man kalder "midten" af ALT politik verden over i dag - Og hvad er det "midten" af politik i VIRKELIGHEDEN dækker over, det de IKKE vil, kan eller MÅ fortælle dig i radio, aviser og TV?

Når du høre ordet "midten" i forbindelse med politik uanset hvor i verden, så er det fuldstændig det samme som GLOBALISME aka NAZISME -Og hvorfor bruger jeg nu ordet Nazisme? Hvad ellers KAN jeg efterhånden bruge der dækker over ulovlige angrebskrige, tortur af små børn foran deres forældre "for at få svar", hundredvis dør konstant verden over pga. automatiseret drone angreb der skyder et kraftigt "hell-fire" missil af mod "én" person, også selvom han står midt på en markedsplads, går ind i en stor beboelsesejendom osv. osv. osv. -Men ikke nok med det: Efter missilet er eksploderet, folk er døde og andre iler til for at hjælpe -så vender dronen om igen et par minutter efter og angriber PRÆCIST samme område igen for at dræbe så mange som overhovedet muligt - igen - og igen - og igen . . . Alt sammen i dag HELT på egen hånd i 3-6 måneder af gangen via satellit opkobling til "det globale missil skjolds forsvar" - der endte efter det hele var tvunget ned over hovedet på os som et OFFENSIVT missil skjold - der pga. "den menneskelige faktor" aka "nedsat reaktionstid" nu SELV køre langt det meste helt på egen hånd via AI systemer. Dette missil skjold der er globalt i dag kalder de Royale selv i dag for "SKYNET" - ligesom i filmen TERMINATOR, nemlig ja !!!

Denne "strategi" aka DETTE GLOBALE FOLKEMORD bliver kaldt "DoubleTap" inden for militæret, men dækker over MEGET mere -ligesom f.eks. når Tortur blot bliver skiftet ud med spin udtrykket "moderat pres" - som du selvfølgelig ikke kan hverken dø af eller klage over hvis du skulle være heldig nok til at overleve, simpelthen fordi: Det er jo IKKE tortur nu når man f.eks. som i Irak taper mænd fast til stole, holder hunde helt oppe i hovedet på dem alt imens der bliver boret 5 millimeter bor helt gennem dine knæskaller, hevet negle ud og bygget menneske pyramider af tortureret mennesker i frygtelige smerter fra brækket arme, ben og knuste knogler - hvorfor? Fordi dem der står bag ALT dette her ER de royale familier der KOMMER fra det gamle Egypten og ER her KUN for at DRÆBE og ØDELÆGGE - ALT - OGSÅ dem selv . . . Den sidste tilbage vil med et stort smørret smil på med glæde skyde hjernen ud på sig og STADIG se sig selv som en guddommelig vinder over menneskeheden.

Well: JEG ØNSKER AT STOPPE DETTE HELVED PÅ JORD, tak !!!