Page 1 of 1

34-årig sparkede til stole og borde på jobcenter- husk øksen næste gang

Posted: Sun Jun 30, 2019 2:16 pm
by PaCmAn
SÅDAN SKAL DE HAVE DET DE ROYAL NAZISTISKE LANDSFORRÆDERE PÅ KOMMUNEN, husk øksen næste gang det er det ENESTE de svin forstår !!!

34-årig sparkede til stole og borde på jobcenter

https://www.jv.dk/esbjerg/34-aarig-spar ... el/2731694

ESBJERG: Politiet blev fredag klokken 12.17 kaldt ud til jobcenteret i Exnersgade. En 34-årig mand fra Esbjerg råbte og skreg og sparkede til stole og borde så voldsomt, at politiet blev nødsaget til at anholde manden. Her satte han sig også kraftigt til modværge. Sidst på eftermiddagen blev han løsladt igen og er nu sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

---

TILFØJELSE FRA DEN VIRKELIGE VERDEN:

Retssikkerhed.nu

34 årig tidligere slave udsat for røveri, vold og frihedsberøvelse på jobcenter. Den pensionerede borger som er kendt med 3 prolaps i ryggen blev sparket 4 gange med knæ ind i rygsøjlen af politiet, som samtidig sad ovenpå borgers hovede.. Hans håndled blev forsøgt brækket, lige som hans hoved blev banket ned i jorden. Alt skete lige foran jobcentrets egne overvågningskameraer. Efter anholdelsen drøfter betjentene deres volds rus, og beslutter at gå tilbage i jobcenter og sørge for optagelserne blev beslaglagt. De kunne så fortælle den anholdte at overvågning på jobcenter ikke var koblet til. Og at deres voldsovergreb derfor ikke er filmet.
Den royale rockerbande bankede borger til blods. Han måtte ikke tilses af en læge eller komme i kontakt med sin advokat. De 2 volds psykopater er fotograferet og vil blive offentliggjort når retsagene er omme. 6 timer skulle borger vente på at blive tilset for sine skader, samt at få lukket blødninger foretaget af voldspatruljen kaldet politiet.

Pia Damtoft er den hovedansvarlige, og har netop legaliseret vold i jobcenter da ingen brød ind under overfaldet. 31 minutters optagelse haves af episoden. Ingen borde eller stole bliver der sparket til. Medierne lyver og manipulere med jer. Men husk nu har jobcenter lige legaliseret vold. Og JV har lige legaliseret at der ikke skal være evidens bag historier frembragt af den royale rockerbande.

Retsstaten findes ikke, vågn op.

Sandheden om De Gule Veste ikke for sarte sjæle

Posted: Sun Jun 30, 2019 3:10 pm
by PaCmAn
Sandheden om De Gule Veste ikke for sarte sjæle

https://youtu.be/oN70-1WKf58