Bagmænd får milliardfradrag i hemmeligt forlig med Skattestyrelsen

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 5888
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Bagmænd får milliardfradrag i hemmeligt forlig med Skattestyrelsen

Post by PaCmAn »

Bagmænd får milliardfradrag i hemmeligt forlig med Skattestyrelsen

Staten består af korrupte landsforrædere der fortjener den endelige straf

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-09- ... estyrelsen

Alle udgifter, som bagmændene har haft til at trække milliarder ud af Danmark, er trukket fra i strengt fortroligt forlig med Skattestyrelsen.

De hidtil ukendte bagmænd i Danmarkshistoriens største svindelnummer, skatterådgiverne Matthew Stein og Jerome Lhote, får mulighed for at trække deres udgifter til den formodede svindel fra i et forlig med Skattestyrelsen i Danmark.

Code: Select all

Fakta

Fra 2012 til 2015 mistede Danmark 12,7 mia. i skandalen om udbytteskat. Myndighederne betragter sagen som svindel, hvilket det derfor bliver omtalt som i denne artikel. Ingen af de mænd, vi omtaler, er tiltalt eller dømt i sagen.
Det fremgår af den strengt fortrolige forligstekst, som TV 2 og Politiken er i besiddelse af.
Steen Bechmann Jacobsen, fagdirektør Skat

Juraprofessor Eva Smith har læst forliget. Hun kalder fradraget af udgifterne "absurd".

Hun sammenligner det med en mand, der bryder ind i en villa og tager 20.000 i et pengeskab og herefter bliver fanget af ejeren, der vil have pengene tilbage.

- Så siger han: "Nej nej, det kan du ikke få, fordi jeg har købt en skærebrænder, den kostede 2000, og jeg har snakket med en ekspert i, hvordan man stopper jeres tyverialarm inden, og han vil have 4000. Der var en, der holdt vagt for mig, han vil have 3000, så de penge skal jo trækkes fra," siger hun.
Kan trække udgifter til rådgivning

Som TV 2 tidligere på ugen kunne afsløre, er Matthew Stein og Jerome Lhote bagmænd i et netværk, som samlet har trukket 4,1 milliarder kroner ud af Danmark.

Med aftalen får bagmændene mulighed for at fradrage alle udgifter til at trække penge ud af Danmark. Selv udgifterne til rådgivning om tilbagesøgning af udbytteskat kan de trække fra.

Samlet set ender netværket med at betale 1,6 milliarder kroner tilbage til den danske stat i forbindelse med forliget.
Operation X opsøger en af de hidtil ukendte bagmænd i New York. Han afviser at svare på spørgsmål og forsvinder ind i sit hus med en værdi på 150 millioner kroner.
Se også
Hemmelige bagmænd i USA har trukket milliarder ud af den danske statskasse
Afbrudt valgkamp

Aftalen blev præsenteret på et hasteindkaldt pressemøde under forsommerens valgkamp af daværende skatteminister Karsten Lauritzen (V) og den ansvarlige direktør i Skattestyrelsen, Steen Bechmann Jacobsen.

På pressemødet understregede skattedirektøren flere gange, at forligspartnerens andel i den formodede svindel løber op i et "beløb på samlet 2,9 milliarder" kroner.

TV 2 er dog i besiddelse af en erklæring, som indgår i aftalen. Her fremgår det, at bagmændene har været involveret i udbetalinger fra Skat på "mere end 4,1 milliarder kroner".
Af et bilag til forliget fremgår det, at bagmændene har været involveret i formodet svindel for over 4,1 milliarder kroner.

Alligevel blev beløbet ikke nævnt med et eneste ord, hverken på pressemødet eller for Folketingets Skatteudvalg. Heller ikke muligheden for at trække udgifterne fra blev nævnt.

Skattedirektøren holdt sig til en formulering om, at resten af pengene vil blive hentet hjem fra andre aktører i sagen og understregede:
Den 68-årige bedstemor Nanine Kay Mourer fra Minnesota.

- Der er altså ikke givet nogen former for rabat eller lignende i forbindelse med det her forlig, sagde Steen Bechmann Jacobsen.
“Dybt deprimerende”

Efter at have set pressemødet undrer juraprofessor Eva Smith sig over, hvorfor Skattestyrelsen hverken fortæller om fradraget af udgifter eller det samlede beløb, som gruppen har trukket ud af Danmark.

- Når man ved, hvad det er for en aftale, der ligger bagved det, synes jeg, man bliver lidt deprimeret. Man bliver lidt trist til mode og tænker: "Det havde jeg så ikke troet om danske politikere og danske embedsmænd", men det er nok, fordi jeg er meget naiv, siger Eva Smith.
Insideren i Frankfurt.

Advokat for bagmænd: Skattestyrelsen ville have en salgbar aftale

Et referat fra en af bagmændenes advokater afslører, at Skattestyrelsen under forhandlingerne har presset på for, at aftalen skulle være politisk salgbar.

I en samtale fra februar 2019 sagde Skattestyrelsens advokat Boris Frederiksen, at sagen havde et “politisk aspekt”, og at det var afgørende, at Skattestyrelsen kunne sige, at de havde fået den “bedst mulige aftale”.

- Dette inkluderer at kunne retfærdigøre regnestykket, skrev advokaten Gregory Wallance til sine klienter.

Boris Frederiksen, der har varetaget forhandlingerne på vegne af Skattestyrelsen, afviser at kommentere sagen og henviser til sin tavshedspligt. Forelagt den amerikanske advokats referat skriver han dog:

- Jeg kan ikke tilslutte mig Greg Wallances tilsyneladende udlægning af vores samtale.
Insideren stillede op til interview et hemmeligt sted i USA.
Se også
Nu taler insider i udbyttesagen for første gang: - Jeg har ondt af det danske folk
“Beløbet er sådan set underordnet”

Skattestyrelsen har i flere måneder afvist at stille op til interview med TV 2. For godt en uge siden indkaldte Skattestyrelsen dog til pressemøde, blandt andet om forliget.

Her fastholdt den ansvarlige fagdirektør Steen Bechmann, at forligspartneren "krone for krone" betaler det tilbage, "de har fået i hænderne". Fradraget af udgifter blev omtalt som en difference, som Skattestyrelsen søger "at hente hjem via andre aktører".

Heller ikke de 4,1 milliarder kroner blev nævnt med et eneste ord. Skattedirektøren fastholdt, at denne del af sagskomplekset beløber sig til "cirka 2,9 milliarder" kroner.

På pressemødet spurgte TV 2 og Politiken ind til de 4,1 milliarder kroner.

Hvorfor siger I 2,9 milliarder, når det ikke fremgår noget sted? 4,1 milliarder fremgår til gengæld meget tydeligt?

- De 2,9 milliarder, som jeg nævnte, det var de tal, vi gik fra, da vi holdt pressemødet i maj. Beløbet er sådan set underordnet i den sammenhæng her, fordi forligsaftalen går ud på, at forligsparterne betaler krone for krone tilbage af det, de har modtaget, sagde Steen Bechmann Jacobsen.

Hvorfor har vi aldrig hørt beløbet 4,1? Hvorfor har vi hørt 2,9, som ikke indgår i aftalen?

- Jeg kan ikke kommentere de nærmere detaljer i forligsteksten.

Du kunne jo godt bruge tallet 2,9, hvorfor kan du ikke fortælle det rigtige tal på 4,1?

- Jeg kan ikke kommentere nærmere på det, sagde Steen Bechmann Jacobsen.

Herefter blev pressemødet stoppet.
Insideren i Frankfurt.

Professor: Forliget omfatter udbetalinger for 4,1 milliarder

Efterfølgende har Skattestyrelsen i et skriftligt svar anerkendt, at der er tale om udbetalinger på i alt 4,1 milliarder kroner, men til to forskellige grupper.

Den ene gruppe er på 61 pensionsfonde og har modtaget 2,9 milliarder kroner og er ifølge Skattestyrelsen forligsparter. De resterende 19 pensionsfonde har modtaget 1,2 milliarder kroner, men er ikke forligsparter.

Juraprofessor Søren Friis Hansen fra Copenhagen Business School har læst forliget. Han vurderer, at de 19 pensionsfonde er forligsparter, og at pensionsfondene, som Skattestyrelsen har indgået forlig med, har været involveret i udbetalinger for 4,1 milliarder kroner.

- De 19 pensionsfonde er parter i forliget. Det er simpelthen ikke rigtigt at sige, at de ikke er omfattet, siger Søren Friis Hansen.

Artiklen fortsætter under grafikken.
square to 16x9

Tidligere skatteminister Karsten Lauritzen har ikke ønsket at stille op til interview med TV 2, men i et interview med vores samarbejdspartnere på Politiken fastholder han tallet på 2,9 milliarder kroner.

Men når du siger et tal på pressemødet, som hedder 2,9 milliarder kroner, hvor kommer det så fra?

- Så er det det, jeg er blevet oplyst af Skattestyrelsen og Kammeradvokaten, som er dem som rådgiver mig som skatteminister i den sag, og Skatteministeriets departement, siger Karsten Lauritzen.
Morten Spiegelhauer på udkigefter bagmændene.

Bagmænd efterforskes af Bagmandspolitiet

Eva Smith kan ikke forstå Skattestyrelsens og den tidligere ministers udlægning.

- Hvorfor siger de det ikke, som det er: "Vi har indgået et forlig. Vi har ikke fået det fulde beløb hjem, men vi har vurderet, at det her var det, vi kunne få ud af det," siger hun.

Matthew Stein og Jerome Lhote har ikke ønsket at kommentere forliget eller deres rolle i udbyttesagen i øvrigt.

Udbyttesagen efterforskes på femte år i et politisamarbejde mellem Danmark, Tyskland, Belgien, Storbritannien og USA. Ingen er tiltalt af Bagmandspolitiet.


Svindlen toppede i 2015, hvor Skat nåede at udbetale over otte milliarder kroner fra januar til august, hvor svindlen blev stoppet. Det svarer til 420,50 kroner i sekundet.


---

SKAT = TYVERI og pengene går til deres royal Nazistiske FN / NATO militære verdensdiktatur så Glistrup havde ret: At IKKE betale skat er et fædrelandsnyttigt job men også farligt.


https://www.youtube.com/watch?v=5al-BtGuvLU

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

User avatar
PaCmAn
Posts: 5888
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Re: Bagmænd får milliardfradrag i hemmeligt forlig med Skattestyrelsen

Post by PaCmAn »

Genbrugs danmark er REN FUP

TV 2 finder dansk plastaffald på dumpingsite i Malaysia

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-09- ... i-malaysia

Eksperter har længe haft mistanken, men nu kan TV 2 fortælle, at dansk plast dumpes i Asien. Miljøminister kalder det ”dybt, dybt bekymrende".

Tusindvis af containere fyldt med plastaffald, som vi har sorteret til genanvendelse, bliver hvert år fragtet ud af landet.

Dels fordi vi ikke har teknologien til at genanvende det i Danmark, og dels fordi behandlingen af affaldet er dyr.
square to 16x9
TV 2 Play
Minidoks: På sporet af dansk plastaffald

Indtil nu har det dog været nærmest umuligt at finde ud af, præcis hvor plastikskraldet ender.

Men nu kan TV 2 afdække, at en del af det dumpes i Malaysia, mens en anden del brændes under ukontrollerede forhold på fabrikker i Indonesien.

- Jeg bliver rigtig vred, og jeg bliver også ked af det. Det er jo noget, vi har haft en tese om – for jeg kan se, at mine kolleger fra Tyskland, Frankrig og Belgien har fundet affald derude – men det er første gang, jeg har set, at I står med dansk plast, siger Anne Aittomaki, der er programchef hos Plastic Change, og fortsætter:

- Jeg synes, det er en kæmpe falliterklæring.

Også professor Gang Liu fra Syddansk Universitet er glad for, at der nu er billeddokumentation for mistanken.

- Endelig har vi et visuelt bevis, siger han.
Chipsposer og rengøringsdunke

I minidokumentaren ’På sporet af dansk plastaffald’ rejser TV 2 blandt andet til et forladt industriområde i Pulau Indah, som ligger en time fra Malaysias hovedstad.

Her ligger bunker af plastaffald i og uden for bygningerne, og efter blot at have ledt i bunkerne i to minutter finder TV 2 det første danske, dumpede plast.

Der er chipsposer, isbøtter, vaskemiddeldunke, tandpasta og lignende husholdningsprodukter. Alle danske.
"Lækker flødeis med chokoladesovs". Foto: Mark Thestrup / TV 2
Kims chipspose.
Kims chipspose. Foto: Mark Thestrup / TV 2

Men der er også plast fra mange andre lande:

- Vi har fundet plastikaffald fra mange lande her. For eksempel Storbritannien, Australien, USA, Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Frankrig. Det meste af det er husholdningsaffald, som ikke kan blive genanvendt, siger Heng Kiah Chin, miljøforkæmper hos Greenpeace.

Men det, vi ser, i den her dokumentar, det er dybt uacceptabelt, og det skal vi sætte en stopper for
Lea Wermelin, miljøminister (S)

Plasten er dumpet i det område, hvortil det tyske sorteringsanlæg Alba sidste år eksporterede syv containere med 150 tons plastaffald fra Vestforbrænding ifølge en aktindsigt fra Ingeniøren.

TV 2 kan dog ikke dokumentere, hvor plasten, vi finder, kommer fra, og altså hvordan den er havnet i Malaysia. Og Vestforbrænding har ikke ønsket at kommentere sagen.
Vestforbrænding indsamlede sidste år omkring 3500 ton sorteret husholdningsplast. Men en stor del kan mod hensigten være endt til forbrænding. ARKIVFOTO
Se også
Tonsvis af plastikaffald forsvinder: - Man bilder folk ind, at det bliver genanvendt
Kina startede en plast-tsunami

Men Malaysia er langt fra det eneste land, der oplever, at plast bliver dumpet.

Flere sydøstasiatiske lande er nærmest druknet i engangsplast fra Europa og andre vestlige lande, siden verdens største importør af plastaffald, Kina, i januar sidste år satte foden ned og gjorde det ulovligt at importere plastaffald til landet.
I årene 1992 – 2016 har Kina importeret mere end 1 million tons plastikaffald, hvilket svarer til cirka 45 procent af alt plastikaffald i verden.
I årene 1992 – 2016 har Kina importeret mere end 1 million tons plastikaffald, hvilket svarer til cirka 45 procent af alt plastikaffald i verden. Foto: Lai Seng Sin / Ritzau Scanpix

Vi bliver syge. Jeg synes ikke, det her er fair over for os. Hvorfor skal vi være jeres losseplads?
Jenny Lei, nabo til plastfabrik i Malaysia

Ifølge Greenpeace importerede Malaysia for eksempel - seks måneder efter Kinas forbud - mere end 830.000 tons plastaffald. Det svarer til al plastikforbrug i Danmark. I 20 år.
Plastikaffald (oprydning efter Roskilde Festval 2017)
Se også
Kina vil ikke længere modtage Vestens plastikaffald - det kan mærkes i resten af verden

Problemet er dog, ifølge Greenpeace Malaysia, at omkring 91 procent af plasten, der importeres i Malaysia, enten bliver brændt, begravet eller efterladt i naturen:

- Der er en øget risiko for luftforurening på grund af afbrændingerne af plast, og grundvandet og floder er også blevet forurenet, siger Heng Kiah Chin, der er miljøforkæmper hos Greenpeace.
Syg af plast: - Ikke fair

I kølvandet på den øgede mængde af importeret plast i Malaysia er en stor illegal industri vokset frem, hvor plastaffald bliver brændt af på fabrikker. Typisk om natten.
Mange af de illegale fabrikker er stille om dagen, men arbejder i ly af nattens mørke.
Mange af de illegale fabrikker er stille om dagen, men arbejder i ly af nattens mørke. Foto: Mark Thestrup / TV 2

Tæt på en af fabrikkerne i Malaysia møder TV 2 53-årige Jenny Lai, som fortæller, at hun ikke længere kan sove med åbne vinduer, og at hun har været nødt til at anskaffe sig en maske.

Hver dag får hun alvorlige hosteaffald, fortæller hun, og hendes lægejournal bakker hende op.

- Vi bliver syge. Jeg synes ikke, det her er fair over for os. Hvorfor skal vi være jeres losseplads, spørger hun.
Jenny Lai er nabo til en illegal fabrik, som brænder plast af om natten.
Jenny Lai er nabo til en illegal fabrik, som brænder plast af om natten. Foto: Mark Thestrup / TV 2

I samme nabolag bor femårige Ang Jia Thong med sin familie. Hun har været indlagt tre gange med vejrtrækningsproblemer, og i fire måneder har hun hverken kunnet komme i skole eller gå udenfor for at lege:

- Jeg kan jo ikke gøre andet end at håbe, at regeringen griber ind. For nu må jeg holde mit barn indendøre, og det føles, som om jeg holder hende fanget i et fængsel. Men hvad kan jeg gøre, spørger hendes mor, Jean Tei.
Femårige Ang Jia Thong har været indlagt tre gange med luftvejsproblemer på grund af plastafbrændingerne.
Femårige Ang Jia Thong har været indlagt tre gange med luftvejsproblemer på grund af plastafbrændingerne. Foto: Mark Thestrup / TV 2
Plastbønder er glade for Danmarks skrald

Også i landsbyen Bangun i Indonesien finder TV 2 dansk plast.

I landsbyen bor omkring 4000 mennesker, og her har mange valgt at skifte titlen som ”risbonde” ud med titlen ”plastbonde”. Deres arbejdsdag fungerer ved, at lastbiler læsser importeret plast af hos dem, og herefter lægger plastbønderne det ud i solen, så det kan tørre, hvorefter de sælger det til de lokale tofu- og kiksefabrikker, som bruger det som brændsel.
Plastbjerg.
Plastbjerg. Foto: Mark Thestrup / TV 2

Arbejderne fortæller til TV 2, at de er tilfredse med importen af plast, fordi det giver dem mad på bordet.
Plasttørrer i Bangun.
Plasttørrer i Bangun. Foto: Mark Thestrup / TV 2

Men der er grund til at være bekymret, siger den uafhængige miljøorganisation Ecoton i Indonesien, som for nylig har udgivet en rapport, der viser store helbreds- og miljømæssige konsekvenser ved plastindustrien i Bangun.

- Hver dag indånder de beskidt luft, og på lang sigt vil det have en negativ konsekvens for især børnenes helbred. Derude tænker folk meget på penge, så de ser helt bort fra de helbreds- og miljømæssige konsekvenser, siger Ecotons researchleder.
Minister: Det skal blive i Europa

I 2017 var det 48.000 tons af det plastaffald, vi havde sorteret til genanvendelse, der blev fragtet ud over de danske grænser.

Langt det meste plast eksporterer vi til Tyskland, men det, de ikke kan bruge her, eksporterer de videre til nye mellemmænd, der eksporterer det videre igen, og derfor er det meget svært at gennemskue affaldsstrømmen.

Men meningen har aldrig været, at det skulle ende i Asien, siger miljøminister Lea Wermelin.
Miljøminister Lea Wermelin(S) kalder TV 2s fund
Miljøminister Lea Wermelin(S) kalder TV 2s fund "dybt bekymrende". Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

- Jeg synes, det er dybt, dybt bekymrende, at vi kan se, at plastik fra Danmark forurener natur og miljø ude i verden, men jo også skader menneskers helbred, så det skal vi selvfølgelig have lavet om på, og dokumentaren viser jo meget klart, hvor stort et globalt problem vi står med, siger ministeren.

Hun lover at tage hurtig affære:

- Allerede i næste uge tager jeg det her problem op med mine europæiske kolleger i EU. Der er jo rigtig meget af det her, der er fælles regler, hvor vi skal sikre, at vi ikke eksporterer vores plastaffald til andre dele af verden – det skal blive i EU. Men det, vi ser i den her dokumentar, det er dybt uacceptabelt, og det skal vi sætte en stopper for.

Danmark har, ifølge Lea Wermelin, Europa-rekord i at producere plast, og derfor skal der også være et øget fokus på, at den plast, der bliver produceret herhjemme, kan genanvendes, tilføjer hun.

Plastic Change understreger, at det er vigtigt, at man fortsætter med at sortere sit plastaffald.
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply