Page 1 of 1

drab og selvmord: Handicappet søn var mors et og alt

Posted: Sat Nov 30, 2019 3:31 pm
by PaCmAn
drab og selvmord: Handicappet søn var mors et og alt
-men kommunen tjener for mange penge på at aflive folk langsomt - se også "død over Danmark" på youtube: https://youtu.be/I7ZpyxGXul8

https://www.lokalavisen.dk/112/2019-11- ... 98497.html

Rystet borger efter drab og selvmord: Handicappet søn var mors et og alt
Af Henrik Gregersen og Birgitte Masson

Det var tilsyneladende en årelang kamp for sin elskede, men handicappede søn, der onsdag eftermiddag sluttede med, at en mor først dræbte sin 16-årige søn og derpå sig selv i Skuldelev ved Skibby i Hornsherred.

Læs også
Forfærdelig familietragedie: To døde

En rystet beboer fra én af de nærtliggende boliger fortæller således Lokalavisen Frederikssund, at drengen i længere tid har boet på institution, men at morens største ønske var at få ham hjem igen:

"Det her er meget svært at forstå. Han var hendes et og alt. Han var autist og havde også ADHD og så vidt jeg ved også flere andre diagnoser. Så når han var hjemme, var der altid pædagoger med," fortæller beboeren til Lokalavisen Frederikssund.

Moderen boede tidligere i en anden ejendom i andelsboligforeningen, men flyttede så til en større.

"Mit indtryk var, at det netop var fordi hun så gerne ville have ham hjem igen," lyder det fra beboeren, der samtidig beskriver, at moderen var meget tilbagetrukket, og derfor ikke havde stor kontakt til naboerne og de øverige beboere i området.

Ét af de sidste opslag på den nu afdøde kvindes Facebook-profil handler om, hvordan forældre til svært autiske børn må kæmpe for at beholde deres handicappede børn hjemme.
Gert Povlsen blev i 2010 kåret som Årets Furesøborger. Arkivfoto: Jacob Damkjær

Læs også
Årets Furesøborger slog sin datter og sig selv ihjel

Politiet modtog onsdag en melding fra en bekymret pårørende. Det fik politiet til at køre til stedet, hvor man fandt mor og søn døde.

Nordsjællands Politi oplyser, at man for nærværende ikke har flere oplysninger i sagen.

---