Skole fjerner julesange efter kritik fra muslimsk familie

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6389
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Skole fjerner julesange efter kritik fra muslimsk familie

Post by PaCmAn »

Skole fjerner julesange efter kritik fra muslimsk familie

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke ... dventsfest

Eleverne på den schweiziske skole plejer blandt andet at synge den amerikanske negro spiritual ”Go Tell it on the Mountains” til den årlige adventsfest. Sangen - sammen med andre kristne julesange - er nu blevet fjernet fra årets program efter kritik.

Julesange hører ikke til ved adventsfesten, mener en skole i Sankt Gallen i Schweiz, efter at forældre har klaget over, at sangene ikke taler til muslimske elever

Julesangene var strøget af programmet, da skolen i byen Wil nær Bodensee i Sankt Gallen i Schweiz forleden holdt adventsfest.

”Årets program er mere afbalanceret,” forklarer byens skoledirektør, Tobias Mattes, til den fransksprogede schweiziske gratisavis 20 Minutes.

Eleverne, som underholder forældrene ved adventsfesten, plejer at synge den amerikanske negro spiritual ”Go Tell it on the Mountains” og de to schweiziske julesange ”Fröhliche Weihnacht überall” og ”S’gröschte Gschänk”.

”Hvis man nu stryger sange, der hører til selve grundlaget for den fejring, må man spørge, hvad det næste vil blive.

Brev fra det kristeligt-demokratiske parti CVP til den lokale delstatsregering

Sangene står i de lokale skolemyndigheders officielle sangbog. Men sidste år vakte det uro under julearrangementet, da en af forældrene til muslimske børn rejste sig og klagede over, at sangene ikke henvendte sig til alle børnene, men kun til de kristne. Også en anden, ikke-muslimsk tilskuer mente, at repertoiret var problematisk. Derfor valgte den nye skoleinspektør i år helt at tage julesangene af plakaten.

Skolevæsenets regionale departementschef, Jürg Raschle, peger på, at skolerne har to modstridende forpligtelser. De skal på den ene side være religiøst neutrale og på den anden side værne om de kristne rødder, siger han til 20 Minutes. Det har fået byens kristeligt-demokratiske politikere op af stolen.
Læs også
Juleevangeliet er den vigtigste historie at fortælle

”Skolen i Wil er tidligere blevet fremhævet som et eksempel på en velfungerende skole, der kan fejre en kristen fest for alle elever, selvom festen er fremmed for nogle af eleverne. Dette er grundlaget for vores fælles fejring, der bidrager til kendskabet til vores kristne traditioner. Hvis man nu stryger sange, der hører til selve grundlaget for den fejring, må man spørge, hvad det næste vil blive,” skriver den lokale afdeling af det kristeligt-demokratiske parti CVP i en henvendelse til den lokale delstatsregering.

Og det schweiziske konservative folkeparti, SVP, vil have pligten til at værne om de kristne værdier skrevet ind i skoleloven.

Kravet om at nedtone de kristne traditioner kommer imidlertid ikke fra de schweiziske muslimske organisationer.

”Fra vores synspunkt er det beklageligt, hvis der ikke synges kristne sange i et kristent land,” siger Farhad Afshar, formand for Koordinationsrådet for de muslimske organisationer i Schweiz, til 20 Minutes.

---

Militære eksperimenter og drab på det Danske folk - Eksempel
https://youtu.be/9AZGBiGPX8k

Død over Danmark
https://youtu.be/I7ZpyxGXul8

your government wants you dead
https://youtu.be/D6dEdFDXuSA

Med venlig hilsen Jakob Lauersen fra:

AGENDA 21: Globalt diktatur på Dansk - Dokumentar
https://youtu.be/ic8oCUWkaCk

Illuminati Krigen - Af Jakob Lauersen
Afspilningsliste: http://tinyurl.com/illuminati-krigen

Bilderberg 2014 på Dansk med Jakob på Radio FRIHED
http://youtu.be/v5xH_QCN2Yw


And MUCH more . . .

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply