Øf øf, sådan tjener man 42 milliarder

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 5687
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Øf øf, sådan tjener man 42 milliarder

Post by PaCmAn »

Øf øf, sådan tjener man 42 milliarder

WHO’s omdømme har taget alvorligt skade af H1N1, skriver Poul Aarøe Pedersen.

https://politiken.dk/debat/signatur/art ... milliarder

I morgen er det præcis ét år siden, at Verdenssundhedsorganisationen, WHO, skred til handling og fuppede en hel verden ved at erklære influenza-epidemien H1N1 for en pandemi, dvs. en global epidemi, den første i 41 år.

Dermed var scenen sat for et skuespil, som i fantasi ikke overgår selv den vildeste konspirationsteori: Ikke alene har det vist sig, at influenzaepidemien ikke blev nær så omfattende og farlig, som WHO-eksperterne forudsagde.

Det har også vist sig, at selvsamme WHO-eksperter var købt og betalt – ja, eller i hvert fald på lønningslisten – hos de to førende vaccinefabrikanter, Roche og GlaxoSmithKline.

Egentlig skulle man tro, det var umuligt at gennemføre en sådan lyssky aktion i et oplyst informationssamfund. Men informationssamfundet er måske netop en af årsagerne til, at det kunne gå så galt. Historien om epidemien – der i begyndelsen blev kendt som ’svineinfluenzaen’ – begynder i marts 2009 i Mexico. Tv-billederne af de syge mexicanere nåede hurtigt til USA, det samme gjorde smitten, og så var grisen ellers løs i medierne. I slutningen af maj 2009 skete der imidlertid noget mystisk: WHO ændrede pludselig – efter kyndig ekspertbistand – sin definition af en pandemi. Nu behøvede det ikke længere at være, at »et enormt antal mennesker er døde eller smittede«.Nu var det nok, hvis der blot var tale om en virus, som mennesker ikke er immune over for, og som spreder sig på tværs af landegrænser. Da 11. juni kom, havde influenzaen spredt sig til 74 lande, smittet 27.737 mennesker og dræbt 141. (I alt har den indtil nu taget livet af 18.114). Det lyder måske umiddelbart alvorligt, men det er det langt fra. Til sammenligning dør op mod en halv million mennesker hvert år af normale influenzaepidemier.

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply