Må man godt tage i sommerhus? Nu skærer Nazi soen Mette Frederiksen igennem

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 5718
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

Må man godt tage i sommerhus? Nu skærer Nazi soen Mette Frederiksen igennem

Post by PaCmAn »

Må man godt tage i sommerhus? Nu skærer Nazi soen Mette Frederiksen igennem

Myndighederne fraråder rejseaktivitet, men mange danskere tager alligevel i sommerhus. Ekspert forklarer, hvorfor det er problematisk.

DANMARK ER EN NAZISTISK BABYSITTER STAT MED LANDSFORRÆDERE DER BØR HENRETTES I KONTROL !!!

https://www.tvsyd.dk/tv2dk/maa-man-godt ... en-igennem


Ved tirsdagens pressemøde var opfordringen fra statsminister Mette Frederiksen klar: Danskerne skal lade være med at rejse for meget rundt i landet.

- Jeg har forståelse for, at man gerne vil i sommerhus, men vi har brug for at dæmpe rejseaktiviteten, lød det fra Mette Frederiksen ved pressemødet i Statsministeriet.

Det blev gentaget tirsdag af direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, som sagde, at et reelt regionalt rejseforbud ”ligger i værktøjskassen”, men at det er en politisk beslutning at vedtage det.

Læs også
Lokale på Fanø til turister: Bliv væk!

Tirsdag aften uddybede statsministeren i et opslag på Facebook, hvor hun også slog fast, at det ikke er forbudt at tage i sommerhus.

Men hun påpegede samtidig, at danskerne helst skal undgå at rejse rundt, især i helligdagene.

- Vi ved, at påskedagene normalt er nogle travle rejsedage, og det skal vi undgå, at de bliver i år, skrev statsministeren blandt andet.

Coronakrisen og myndighedernes opfordring til netop at holde afstand til hinanden har ellers fået danskere i hobetal til at søge mod sommerhusområder, hvor der er mere plads end i byerne.
Flokker til sommerhusområder

Ifølge TV 2 Øst forventer man i sommerhusområder i Odsherred Kommune op mod 10.000 flere besøgende end normalt på dette tidspunkt. Også Tuse Næs ved Isefjorden melder om flere sommerhusgæster end normalt.

Men ifølge professor i infektionssygdomme ved Aarhus Universitet Trine Mogensen kan der være gode grunde til, at det er bedst at blive hjemme fra sommerhus.

- Der er steder i Danmark, der har flere smittede end andre. Og så handler det om, at der ikke skal komme mange potentielle smittebærere og brede smitten i andre områder, lyder vurderingen.

Ifølge hende kan øget rejseaktivitet fra eksempelvis hovedstadsområdet - der har flest smittede - til andre steder i landet medføre smittespredning. Og det kan undgås, hvis folk bliver, hvor de er.

- Det her er jo bare en forlængelse af det generelle budskab fra myndighederne, som er "bliv hjemme", siger Trine Mogensen.
Offentlig transport skal undgås

Ifølge Trine Mogensen er problemet altså ikke, at folk tager egen bil op til eget sommerhus og ellers tager deres forholdsregler.

Problemet opstår først, når mange potentielle smittebærere samles hos for eksempel købmænd eller i supermarkeder i områder, som ellers havde været skånet for smitten.

- Da vil der være øget risiko for, at smitten breder sig mere i landet, siger Trine Mogensen.

Rejseaktivitet i sig selv øger ikke smitterisiko, hvis man tager egen bil, vurderer Trine Mogensen.

- Offentlig transport er noget helt andet. Det er meget uhensigtsmæssigt, og man skal ikke tage offentlig transport, med mindre det er strengt nødvendigt, siger Trine Mogensen.
I samarbejde med tv2.dk

Sommerferien kan blive for lukkede døre: Her er scenariet, regeringen frygter

Mens antallet af smittede eksploderer, overvejer Trump at lukke USA op til påske: - Et smukt tidspunkt

Hvor er vi på coronakurverne – se grafen for Danmark og 11 andre lande
----
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply
IMPORTANT: the pacman packs youtube account is on hold
until 20.04.2020 due to take down threats