JAZZHUS MONTMARTRE LUKKER!

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6569
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

JAZZHUS MONTMARTRE LUKKER!

Post by PaCmAn »

JAZZHUS MONTMARTRE LUKKER!

Image
https://i.imgur.com/EyIM4OM.jpg

Pressemeddelelse
Jazzhus Montmartre indstiller alle koncerter
Corona-begrænsninger med max 35 publikummer til hver koncert tvinger nu Jazzhus Montmartre i Store Regnegade, København, til at indstille alle koncerter med henblik på at afvikle den legendariske jazzklub, der har rødder tilbage til 1959, og som har sat København på jazzens verdenskort i årtier.
Vi begræder situationen, men det er ikke muligt for os at drive huset på det ønskede niveau med indtægterne fra kun 35 billetter mod normalt 85 pladser. Vi havde håbet, at staten ville komme med en større hjælpepakke, som kunne afværge situationen, men det netop indgåede forlig er for lidt og for sent. Det er trist set i lyset af, at Montmartre satte rekord i besøgstal op til corona-krisen, siger husets adm. direktør, Jonas Dyrved.
Beslutningen træder i kraft med øjeblikkelig virkning, og Montmartre har således afholdt sin sidste koncert i lørdags, d. 29. august 2020. Samtidig er husets to faste medarbejdere, direktøren og musikchefen, Jan Lundgren, opsagt, ligesom husets timelønnede tjenere, afviklere og lydteknikere er sendt hjem, og lejemålet opsagt.
Det er en sørgelig situation for dansk kulturhistorie, for København og for hundredevis af kunstnere, som mister en vigtig scene. Montmartre har lagt lokaler til tusindvis af legendariske koncerter siden åbningen i 1959 og har medvirket til at uddanne flere generationer af musikere fra sin scene. Men vi kan ikke forsvare at fortsætte driften med mindre nogen i 11. time kommer os til undsætning. Min telefon er åben. Men i forhold til vores ansvar i den givne situation, er vi nødt til nu at tage skridt til at lukke huset ned på forsvarlig vis, siger bestyrelsesformand, Michael Christiansen.
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply