[DK] Tvunget kræft vacciner - 300108 TV2 kalder det GODT NYT

Et forum for det Danske folk - Hvis du vil VIDE mere

Moderator: The Forum Group

Post Reply
User avatar
PaCmAn
Posts: 6593
Joined: Tue Jun 06, 2006 3:51 pm
Location: www.pacman.pt.vu
Contact:

[DK] Tvunget kræft vacciner - 300108 TV2 kalder det GODT NYT

Post by PaCmAn »

Image

Tvunget kræft vacciner - TV2 30-01-08 kalder det GODT NYT

Den 30. Januar 2008 havde TV2 "nyhederne" et indslag om vacciner (som er blevet slettet fra nettet nu).

Det var et indslag om "GODT NYT" som værten udtrykte det / læser op fra sin skærm, hvor at den kræft vaccine man vidste ikke virkede helt fra dag et og slet ikke havde testet som f.eks. ved at se på følgevirkninger over længere tid, dækker alligevel OFFICIELT (selvom den ikke virker) kun over et par stykker af forskellige former for kræft ud a hundrede, koster næsten 3.500 kr. osv. osv. Men blev obligatorisk / indirekte TVANG for ALLE små pige børn fra år 2009. BEFOLKNINGSREDUKTIONEN I DANMARK BLEV LIGE SAT ET GEAR OP !!!!

Mærkeligt nok er der altid (ligesom med f.eks.mobilmaster) nogle "venlige" mennesker fra eliten selv der hungre efter at ikke bare betale for at dig og dine børn kan få det hele lige efter deres hoved, men de vil også TVINGE nålen ind i jer med deres befolkningsreduktions serum og vil presse stemplet i bund for at give det til ALLE små pigebørn inden de bliver seksuelt aktiv- OG DETTE ER BARE BEGYNDELSEN TIL BØLGEN DER ER PÅ VEJ, BARE VENT OG SE ELLER GØR NOGET AKTIVT NU !!!

SYGT

S - Y - G - T

DEN KOMMER TIL AT GØRE MASSER AF KVINDER STERILE FOR LIVET


Det SANDE svar er IKKE dødelige vacciner men derimod:

1) Drikkevand UDEN Fluor som er et kemisk og meget farligt affaldsprodukt fra industrien

2) At vi får IKKE bestrålet fødevare og UDEN gift i maden samt kemiske "tilsætningsstoffer"

3) Og at få de forbandede mobilmaster ned der giver alle disse nye sygdomme de "bekæmper" med deres troldmands vacciner direkte taget ud af helveds køkken- også kaldet det militære industrielle kompleks.

Bare disse tre punkter alene (ud af tusinder af andre) ville for BEFOLKNINGEN være "godt nyt" mr. fascist TV vært / NWO propagandataler og menneske hader- Men for folk som dig der TROR og MENER at DU er en del af eliten, er det "godt nyt" når alle jeres softkill våben er på fremmarch.

Jeg er SELV oplært af selveste NWO krigsmaskinen i marinekorpset, og hvis i hele tiden VÆLGER at være naive og tro på de mest sindsyge modsætninger som f.eks. TV og vores politikers konstante udtalelser om at "mere krig er fred" så har de sgu nok ret når de siger at menneskeheden fortjener at uddø under naturloven "survival of the fittest".

"back to basic" men IKKE på de globale nazisters måde, for den VIL blive vores død ALLE sammen i sidste ende.

---
IMPORTANT: The pacsteam.pt.vu and pacman.pt.vu backup link will expiire - use the main link from now on
A SUN CULT + WORLD DOMINATION = "THE NEW WORLD ORDER"
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
Image
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-- - - - - - - - - - - - - - - > > > LISTEN TO ALEX JONES RIGHT NOW - CLICK HERE < < < - - - - - - - - - - - - - - --
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Post Reply