Page 1 of 1

[DK] Sig NEJ til TV´s Co2 kampagne -Det handler om FOLKEDRAB

Posted: Tue Mar 25, 2008 2:23 am
by PaCmAn
Sig NEJ til TV´s Co2 kampagne - Det her handler om BEFOLKNINGS REDUKTION

FAKTA: Verdenshavene udleder langt det meste Co2 (ca. 80% samlet) - Plante og dyreliv kommer på 2. pladsen - MENNESKE skabt Co2 er mellem 2-3% og Co2 er en LIVSGAS og har INTET med global opvarmning at gøre overhovedet! Global opvarmning er en bevidst løgn !

---

En lille historie:
***********

Der var engang, for hundrede af år siden hvor at mennesker på jorden ikke overvågede hele verden 24 timer i døgnet ude fra rummet, kigger på folk igennem taget mens de ligger og sover eller holder øje med skovbrande og andre naturkatastrofer.

Dengang brændte områder jævnligt af større end hele lande uden at der kom flyvere, helikoptere og mandskab på jorden til at slukke disse brande.

Dengang var Co2 indholdet i atmosfæren langt over 10 gange HØJERE end det niveau vi har i dag, og ved i hvad? Det betød INTET for "den globale opvarmning" overhovedet, men ALT for LIV på jorden; Dyr og mennesker blev meget ÆLDRE og STØRRE end vi er i dag, vi havde guldsmede med vingefang på over 1 1/2 meter osv. osv.

Med andre ord: Co2 er en LIVSGIVENDE gas som jorden i virkelighedens verden HUNGRE efter at få MERE af. DETTE ER FAKTA !!!!

Men hvorfor bliver vi så konstant bombet med disse skræmmekampagner som jeg selv er blevet træt af at se bl.a. på TV´s blog hele tiden? Hvad skal vi så bruge en global Co2 afgift til?

Svaret er at VI som befolkning ikke skal bruge den til noget som helst, men eliten- De globale nazister i F.N. og Bilderberg ved PRÆCIST hvad disse nye "verdenslove" skal bruges til, og det er MASSIVE BEFOLKNINGSREDUKTIONER VERDEN OVER + BRUGE DENNE GLOBALE AFGIFT SOM SPRINGBRÆT FOR ET NYT, GLOBALT "ØKONOMISK" SYSTEM ( Micro chipped befolkning ) !!!

I praksis er Co2 afgiften en afgift på ALT LEVENDE LIV, og når alle de fattige rundt om i verden ikke er i stand til at betale, så skal de DØ !!!

Med andre ord: Det er en global afgift der SKAL betales for alle levende dyr og mennesker, for at dække denne afgift på deres udånding, deres "carbon footprint", deres afgift for at leve, for at i det hele taget måtte trække vejret overhovedet !!!

Ok? Skal vi lige lade disse FAKTA synke ind inden vi går videre her?

Disse massive løgne, propaganda og spin eliten forsøger at hele tiden trække ned over hovedet på os kan du SELV blive opmærksom på er et stort nazistisk bedrag... Som altid....

Her er lidt læsestof at starte med:
****************************

U.N. Earthcharter
Link:
http://www.earthcharter.org/

The Georgia Guidestones
Link:
http://www.radioliberty.com/stones.htm

Eller hvad med en dokumentar film til de dovne:
********************************

CBC - Global Warming Doomsday Called Off
Link:
http://www.myspace.com/video/factual-tr ... f/50630580

Global Warming Swindle
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=YtevF4B4RtQ

Green House Conspiracy
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=4Btd6L31ZYg

Hvis du vil VIDE hvad det er der varmer vores jord sammen med Mars, Jupiter, Månen og alle andre planeter i vores solsystem, så er det SOLEN der varmer vores jord (Stor overraskelse, hva?) - Og dette benytter den sataniske, nazistiske sol kults elite i verden nu som platform til at skabe et globalt, nazistisk diktatur med befolkningsreduktioner på 80-90% globalt.

Lev med denne viden, eller begynd SELV at gøre noget ved det og advar venner og familie om dette forestående helved på jord- For TV må og vil ikke fortælle jer SANDHEDEN !!!!

---