Page 1 of 1

[DK] F.N. I er ikke længere mennesker men blot en ´resource´

Posted: Tue Mar 25, 2008 2:25 am
by PaCmAn
F.N.: I er ikke længere mennesker men blot en ´resource´
som kun har ret til at eksisterer så længe vi har brug for jer.


F.N.: I er ikke længere mennesker men blot en ´resource´ som kun har ret til at eksisterer så længe vi har brug for jer.

Jeg har haft tænkt på at lave et emne om denne side af det globale, nazistiske diktatur vi roligt men sikkert bevæger os hen imod... Det er bare alt for sygt til at selv jeg har svært ved at helt fatte hvor syge i låget vores vestlige "ledere" / Herskere og dertil hørende propaganda TV egentlig er.

Lars Von Trier (og mange andre som f.eks. Frank Grevil) er i mine øjne en virkelig helt der for alvor FORSØGTE at få Danskerene til at seriøst diskuterer vores statsministers nazistiske tendenser med kampangen "»Kære Anders Fogh...dit parlamentariske grundlag er stadig svinsk! Hilsen Lars von Trier.«"

Herefter udkommer der så en film som jeg på det nærmeste vil kalde en "futuristisk dokumentar":

"Hvordan vi slipper af med de andre"
Link:
http://us.imdb.com/title/tt0478365/

Og så videre og så videre... Dokumentation er IKKE en mangel vare på NOGET af det jeg skriver herinde, og eftersom at jeg har slettet ALLE på min blackliste og tosserne er holdt op med at spamme hundredevis af meningsløst lort om dagen går jeg ud fra at alle der læser min blog har fattet at DETTE HER ER ALVOR !!!

Men det var nazisternes krone på værket vi skulle snakke om / hele grundlaget for at skabe Hitler og starte 2. verdenskrig nemlig "de forenede nationer"´s sindsyge, sataniske, nazistiske nye verdenslove:

http://www.centerforunreform.org/node/229

http://www.centerforunreform.org/system ... c+2006.pdf

Hvis F.N. og resten af globalisterne får deres vilje med verdensbefolkningen (med hjælp fra TV og de store aviser) SÅ ER DU IKKE LÆNGERE ET MENNESKE, MEN BLOT EN ´NATURLIG RESOURCE´ SOM SKAL ARBEJDE OG BETALE DINE SKATTER, CO2 AFGIFT FOR AT TRÆKKE VEJRET OSV. OG HVIS DU IKKE KAN DET SKAL DU DØ !!!!

Gamle mennesker og uønskede mængder af børn er IKKE med i planerne for verdens fremtid overhovedet !!!

DE VIL BLIVE AFLIVET SOM DYR- Eller som F.N. ville sige: ´blive ungdommeliggjort´ (Opløst til sine oprindelige bestanddele)...

Jeg kan godt se at man næsten skal være en gal fysiker for at helt fatte denne sindsyge tankegang og syn på sine medmennesker, og det er en af grundene til at jeg har holdt mig fra at poste et indlæg om denne side af NWO indtil nu, men med film som Alex Jones ENDGAME som selv den mest forstokkede TV idiot kan sætte sig ned og få NOGET ud af, så vil jeg her bare slutte med at poste linket til den så i kan se den INDEN i poster et eller andet crap jeg bare bliver nød til at slette alligevel:

ENDGAME´s Hjemmeside
Link:
http://www.endgamethemovie.com/

Alex Jones
"ENDGAME- ALEX JONES - Blueprint for Global Enslavement"
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho

GARANTI:
********

Det er INTET i denne film som i ikke SELV kan finde MASSERE af dokumentation på er SANDT !!! I bliver aldrig færdig med at læse hvis i først går igang med denne side af den nye, nazistiske verdensordens komme, fordi det er en SÅ central del af deres verdensdominans, nemlig at DRÆBE langt de fleste af os først.

---