Kongehus og stat forbereder terror og vil, citat: "bombe sig til fred i verden"

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 1421
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

Kongehus og stat forbereder terror og vil, citat: "bombe sig til fred i verden"

Post by pacman »

Kongehus og stat forbereder terror og vil, citat: "bombe sig til fred i verden"

/

Danske soldater træner i at bombe i bebyggede områder

https://arbejderen.dk/indland/danske-so ... de-områder


Kampfly brager i disse dage igennem luften over fire jyske byer – og på landjorden sniger bevæbnede soldater sig rundt med laserudstyr for at lede "bomber" og "missiler" mod mål i bebyggede områder.


Kampfly og bevæbnede danske soldater øver sig i denne uge i at bombe i bebyggede områder.

Formålet med øvelsen er ifølge Forsvarskommandoen, at danske soldater skal "... lede kampfly-angreb fra jorden. Arbejdet består blandt andet i at kommunikere med piloterne og udpege mål i bebyggede områder i både dagslys og mørke".


Øvelsen finder sted i en række områder, herunder Skamlingsbanken ved Sjølund, Horsens, Løjt Kirkeby og Løgumkloster.

Forsvarskommandoen har sendt en advarsel ud til lokalbefolkningen om, at der vil være usædvanlig flyaktivitet og bevæbnede soldater med natkikkerter i de syv dage, øvelsen finder sted. Ifølge militæret er der "ingen grund til panik" – det er bare en øvelse.

Soldaterne er alle såkaldte Joint Terminal Attack Control-elever. Joint Terminal Attack Control er en uddannelse, som både USA og NATO opererer med. Den skal gøre soldater i stand til med avanceret laserudstyr at udpege mål på jorden og tilkalde bombefly og helikoptere med missiler, som kan ødelægge bygninger og nedkæmpe fjenden.

I fredsbevægelsen vækker det bekymring, at danske soldater øver i at bombe i bebyggede områder.

– Øvelsen er en forberedelse til Danmarks fortsatte aktivistiske udenrigspolitik – hvor man vil bombe sig til fred i verden – som den ny regering og Folketinget desværre ser ud til at fortsætte. Efter al sandsynlighed vil regeringen gå med i USA's angrebsstyrke i Syrien, hvilket ikke kun vil koste mange civile ofre, uanset hvor godt uddannede de danske soldater vil blive til at lede bombardementerne, men også være et klart overgreb på folkeretten, idet Syrien som suveræn stat ikke godkender aktionen, siger Helge Ratzer fra Aarhus mod Krig og Terror.

-------------------------------

Og SÅ tilbage til virkeligheden igen:

Mine tanker om sådan en gang militær fascistisk propaganda, CITAT: "man vil bombe sig til fred i verden" - HVAD MED AT VI BOMBER AMALIENBORG OG DRÆBER DEN ROYAL NAZISTISKE HEKS VI KALDER DRONNING? HVAD MED AT OPSØGE ALLE DE KOMMUNALE MØGDYR DER ARBEJDER FOR DISSE NAZI SVIN OG DRÆBER DEM ALLE SAMMEN? KUNNE DU IKKE LIDE HVAD ANDERS BREIVIK GJORDE, HVAD SÅ MED DET HER ROYALE AFSKUM DER GØR HAM OG MANGE ANDRES HANDLINGER UUNDGÅELIG OG RETFÆRDIG?

VÅGN OP - NU !!!

DET ER TID !!!!

---
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away.
When I was a child, people wrote stories about artificial intelligence that did not exist
- In the near future, artificial intelligence will write stories about humanity that does not exist.
Post Reply