2021 bliver SIDSTE chance: Smid så de masker eller DØ -Bogstavelig Talt- DET ER NU

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 655
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

2021 bliver SIDSTE chance: Smid så de masker eller DØ -Bogstavelig Talt- DET ER NU

Post by pacman »

2021 bliver SIDSTE chance: Smid så de masker eller DØ -og det er HELT bogstavligt ment:
- DET ER NU

Personligt har jeg slet ikke kørt med det offentlige siden maske paraden startede, ikke fordi jeg er bange eller noget, så skulle det da kun være for min egen reaktion over for alle de TV får der render rundt og udlever deres egen personlige version af Gestapo samt alle de der annonceringer designet til at totalt hjernevaske passagerer og ansatte via højtalerne.

Efter 11. September 2001 ændrede det HELE sig jo "lige pludseligt" -Altså KUN for befolkningen, det hele var planlagt og lækket små hundred år før det skete, bare tag dokumenter som f.eks. "operation Northwoods". Herefter begyndte busser og toge jo over hele vesten lige pludselig at komme med løkker af annonceringer aka hjernevask programmer via højtaler systemerne, ja selv når man stod på banegården eller ved bussen og ventede, hvor de siger at folk skal være opmærksom på mistænkelige / radikale muslimer og deres mistænkelige efterladte tasker, at der er forsinkelser på toget pga. et muligt terror angreb på Nørreport st. da de har modtaget trusler osv osv. .

Lige NU, jan. 2021 er vi MIDT i beta/øvelse ang. COVID19, men indenfor det næste år, ja så kommer den milliard der allerede er døde af sult i Afrika og Asien pga. lockdown, de dødstal VIL begynde at vise sig over HELE vesten... HVIS FOLK IKKE VÅGNER OP OG SELV SIGER FRA !!! NU !!!!!

2 år snakker de om i deres dokumenter, ca. omkring 3-4 lockdown globalt så VIL de udgive en ÆGTE covid20+ (og opefter) af sars/AIDS der er et Airborne virus. Kravet om at tvinge folk til at tage de "nye" mRNA vacciner "mod COVID19" er på vej - GLOBALT !!! SIG NEJ TIL VACCINEN for det er IKKE vacciner og har INTET med COVID19 at gøre eller nogen anden virus: mRNA startede som top hemmelige militære test hvor man manipulerer menneske fostre til at vokse op til det man kalder "Super Soldater" hvor meningen er at de 1) Er droner der er sterile 2) de har ingen følelser eller anger. -Men nej, igen: Folk DØR af de så kaldte COVID19 vacciner de får, og det kommer til at gå hurtigt. Inden for kort tid efter at have fået en mRNA vaccine, er hver eneste celle i HELE din krop ændret (minus celler i øjne og æggestokke hos kvinder). Du er nu et GMO PRODUKT, 100% og de royale Nazi familier under FN / NATO EJER nu din krop. Samme system Monsanto gjorde mod bønnerne f.eks. med korn: De lavede marker fyldt med dødelige GMO over hele verden, og når bøndernes eget korn blev inficeret med DNA fra Monsanto (der gør så at kornet er giftigt samt ikke kan bruges som såsæd til næste sæson) var det ikke Monsanto der skulle betale erstatning til bønderne, men bønderne der blev TVUNGET til at begynde at betale Monsanto for at dyrke "deres" korn... DET HELE ER RENT FUP VENNER !!!!

Dette her bliver et satanisk år på ALLE måder hvis folk IKKE tager de masker AF NU og begynder at bruge ordet NEJ !!!!

---
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away - RESIST !
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 655
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

Re: 2021 bliver SIDSTE chance: Smid så de masker eller DØ -Bogstavelig Talt- DET ER NU

Post by pacman »

Folk skal bare høre på andre når de taler MOD dronningen og hele det vestlige Royale "ret til at regerer over masserne" bullshit, for det er præcist sådan det er.

BNP i Danmark er mange HUNDREDE af MILLIARDER om året - men det eneste at VI må høre om og snakke om offentligt er budgetter på få hundrede tusind, måske en million eller to?

DET SYSTEM ER FUP: Det er FN og NATO Der rippet os totalt økonomisk imens de DRÆBER OS ALLE SAMMEN !!!

Dig der læser dette her må meget gerne kopierer og sætte ind fra mig eller skriv informationen om med dine egne vinkler -nu hvor jeg ikke selv må være på faKebook, Twitter, youtube osv. osv. selv ALENE pga jeg siger COVID19 er FUP ...


---
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away - RESIST !
Post Reply