E.U. Forbyder Alkohol - Her Er Planen

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 1199
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

E.U. Forbyder Alkohol - Her Er Planen

Post by pacman »

E.U. Forbyder Alkohol - Her Er Planen

Det er nu blevet vedtaget at produkter med alkohol over 6% bliver forbudt fra butikkerne, og ligesom under Hitler er det "for børnenes skyld" så de unge drikker mindre. I starten vil du så stadig kunne købe det specielle steder, men John Hopkins, Rockefeller foundation, Bill & Melinda Gates foundation, WEF osv. har ikke lagt skjul på hvad målet er.

Grunden er den plan der har været på vej længe om at forbyde kontanter, og lade det militære industrielle kompleks overvåge ALT via CBDC (Central Bank Digital Currency) hvor du KUN kan "købe" ting ud fra om du har en gyldig licens.

Dette betyder at hvis du f.eks. har været og købe en flaske sprut, kan du ikke købe den næste før om et halvt år. Hvis du allerede har købt en bøf, skal du også vente et halvt år osv. -Og det er KUN begyndelsen, det næste der allerede er sat i værk er et totalt forbud mod kød, alkohol, tobak, porno og stoffer -alt sammen fordi det i fremtiden ikke er godkendt, og derfor er umuligt at handle med på nogen måde fordi ALT er digitalt forbundet og overvåget døgnet rundt.

Kød er lige nu i gang med at blive skiftet ud med insekter samtidig med biologiske våben er blevet sluppet ud der gør mennesker allergiske overfor kød i en rasende fart.

SIG NEJ -i dag .... tak....

please check out my latest project, it cover some of this: viewforum.php?f=15
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away.
When I was a child, people wrote stories about artificial intelligence that did not exist
- In the near future, artificial intelligence will write stories about humanity that does not exist.
Post Reply