CIA's MK-Ultra program er den direkte årsag til følgende ...

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 1516
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

CIA's MK-Ultra program er den direkte årsag til følgende ...

Post by pacman »

CIA's MK-Ultra program er den direkte årsag til følgende ...

Image
http://i.imgur.com/Uq4a3Ap.jpg

CIA's MK-Ultra program er den direkte årsag til følgende punkter der gælder i skoler over HELE vesten, dog med vekslen i udførsel og styrke:

1) Fællesbadning for drenge og piger i de mindre klasser for at få dem til at lystre uanset hvad de voksne siger, nedbryde grænser, fjerne blufærdighed, knække deres egen vilje og evne til at sige fra.

2) Få presset seksuel undervisning ind i så tidlig en alder som overhovedet muligt, for at give dem tankerne og ideerne.

3) Få politibetjente til at komme og fremvise stoffer som f.eks. Hash og Speed der kan berøres og lugtes til, samt blive præsenteret for redskaber som f.eks. hash piber, gummibånd, sprøjter og kanyler med instruktioner om hvordan de bruges.

4) Selvmordstræning der igen ikke blot giver dem tankerne om at slå sig selv ihjel, men også bliver præsenteret for forskellige måder at gøre det på.

Dette er blot et par punkter af mange, og den eneste måde at undgå ting som disse på er, at undervise sine egne børn hjemme eller få dem på en privat skole man kan stole på, for ALLE offentlige skoler er underlagt disse doktriner og udføre dem i større eller mindre grad, alt efter lærernes og pædagogernes personlighed.

Jeg har selv flere helt konkrete eksempler på disse ting, som f.eks. en pige der blev taget ud af skolen af hendes mor, da hendes datter kom grædende hjem og fortalte at hun ikke ville smide tøjet foran drengene og gå i bad sammen med dem. Hun fik blot en vred besked på at det skulle hun og at det skulle være lige nu ligesom alle de andre, men det ville hun ikke fordi hun var bange, blufærdig, flov og meget genert. Så gik tre folkeskolelærere hen til hende, stillet sig rundt om hende og gav hende en advarsel, for hvis hun ikke gjorde det, kunne det jo være at andre fik samme ide med at ikke ville i fællesbad. Da hun stadigvæk holdt fast i at hun ikke ville smide tøjet foran drengene og begyndte at græde, tog de tre voksne fysisk fat i hende, holdt hende på langs i luften og bogstavlig talt flåede tøj og trusser af hende, hvorefter de skubbede hende ud til de andre imens hun græd voldsomt og forsøgte at dække sin krop til med hænderne.

Pointen er: Dette her er IKKE specielt, DET ER HVERDAGEN I ALLE DANSKE FOLKESKOLER !!!

Det eneste specielle i dagens Danmark ved denne sag var, at pigen gik hjem og fortalte det til sin mor, der så gik hen på skolen og fik bekræftet at alt hendes datter havde fortalt hende var sandt OG SÅ TOG MOREN KONSEKVENSEN OG FIK HENDE UD DERFRA, hvilket kun yderst få rent faktisk gør i dag. Hvorfor? Måske fordi at hun som mor blev stemplet af skolen og andre forældre som hysterisk, og hvem vil, hvem kan, hvem TØR efterhånden stå fast på sine rettigheder og principper overhovedet af frygt for at blive latterliggjort?

Det skal lige siges at det ikke hjælper noget som helst at klage i sådanne sager, for skolen gør ikke noget forkert, det er stort set umulig at få nogen til at stå til ansvar for noget som helst, dette her er ren rutine og har været det igennem mange årtier, de gør det de har fået ordre på - fuldstændig som Nazisterne under 2. verdenskrig, og den nuværende dagsorden hedder Agenda 21.

---

Dansk drama: Eksperimentet. Trailer:


http://www.youtube.com/watch?v=GGWlfqgS2s0

---


CITAT:

"Når Staten begår forbrydelser i Samfundets navn, er alle der ikke markant siger fra - medskyldige."

~Daniel Berrigan

HUSK DET -at sige "jeg fulgte blot ordre" er IKKE en undskyldning, og jeg VIL komme efter dig !!!

http://www.information.dk/487809^^^

UPDATE: Og nu med COVID19 der ikke er andet end Nazistisk overgreb på børn med deltagelse af jubelidioter..

Image
Image
https://i.imgur.com/BAQnSki.jpg
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away.
When I was a child, people wrote stories about artificial intelligence that did not exist
- In the near future, artificial intelligence will write stories about humanity that does not exist.
Post Reply