Holdning: DET DANSKE KONGEHUS

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 1516
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

Holdning: DET DANSKE KONGEHUS

Post by pacman »

Holdning: DET DANSKE KONGEHUS

Image
http://i.imgur.com/B7ppNAf.jpg

Holdning: DET DANSKE KONGEHUS -Den dumme -Den Naive OG: Den FAKTUELLE !!!

Hvad mener du om det danske kongehus?

DEN DUMME:

Øhhhhh, konge? hus? Mener du korthus med ruder konge, eller hva? hø hø, aeee?

DEN NAIVE:

Jeg mener helt bestemt det er en ære og et privilegium at have dem, Danmark ville simpelthen ikke være det samme uden dem. De er bare så almindelige og nede på jorden, samtidig med at de stadig har det der Royale noget over dem så at de er istand til at tage sig pænt ud i offentligheden, og de er da helt klart vores største aktiv til at repræsentere landet udadtil. Jeg kunne overhovedet ikke forestille mig hvordan Danmark ville være eller se ud hvis ikke vi havde dem, så ville vi nok bare være et land som ingen ude i verden kender til eller har hørt om og befolkningen ville helt sikkert være ludfattige som et andet 3. verdensland. Vi har et dejligt kongehus der bare udstråler glæde og fred til verden, hvor de end kommer frem.

DEN FAKTUELLE:

Når man kender de Royale familiers historie og har sat sig ind i hvordan de har skabt sig det image og den "status" de nu bruger som deres "CV", deres selverklæret guddommelige ret til at herske over, ikke bare et folkefærd eller to, men over hele menneskeheden og samtidig oven i købet påberåber sig retten til komplet ejerskab over hele verden under mottoet "survival of the fittest", så synes jeg faktisk at vi skal se tilbage på hvad man gjorde før i tiden med disse dæmoniske skabninger og ikke blot nøjes med at afskaffe kongehuset, men også holde dem ansvarlig for ALLE deres ugerninger, lige fra ulovlige krige og landsforræderi, til højforræderi, forbrydelser imod menneskeheden og fred. Hele den process var det de Royale familier selv gjorde under deres helt egen iscenesatte og teater artige retssag ved Nürnberg processen i Tyskland. Hele denne process var kun rettet mod de lavest rangerende i systemet, og var de royales egne folk der ikke havde gjort andet end at udfører de ordre de fik fra de Royale, på samme måde som Donald Rumsfeld og George W. Bush beordrede den mest grufulde form for tortur og drab af fanger der inkluderede manualer for børn, med ideer fra Bush og Rumsfeld personligt, som John Yoo og Jay Bybee færdig formulerede og lavede specifikke beskrivelser der bl.a. lød sådan her: "knuse deres kønsorganer med tænger" og "Tag en knippel, dyp den i syre så den drypper og voldtag dem med den" og en afslutning på seancen: "Skær deres brystvorter og kønsorganer at og overhæld subjektet med syre." Dette her lyder som 3 meget forfærdelige eksempler, specielt når man tænker på at dette her er helt specielt fundet på og formuleret ned til hvordan "soldaterne" bliver beordret til at torturerer helt små børn, hvor at forældrene så vidt muligt bliver tvunget til at kigge på.

Da alt dette her kom frem, var konsekvenserne for ledelsen af den Amerikanske administration nok en del anderledes end hvad folk der kun ser TV og følger mainstream pressen ville have forestillet sig efter de så hvordan Clinton blev trukket gennem sølet pga. et blow-job i det ovale værelse. Det hele endte nemlig med at Jay Bybee blev forfremmet til føderal dommer i USA, og John Yoo fik personligt ros af Bush og kunne forsætte som embedsmand i De Forenede Staters justitsministerium. Senere fik han job som Amerikansk advokat og juraprofessor. Bush selv forsvarede tortur af Khalid Sheikh Mohammed´s egne børn foran ham "for at få oplysninger" på et pressemøde ved at forklare følgende: "Han har beskrevet et design for hvordan de havde planer om at angribe bygninger inde i USA, og hvordan operatører var instrueret i at udføre dem. Det er værdifuld information for dem af os der har ansvaret for at beskytte det Amerikanske folk" og forsatte med at forbløffe journalisterne da han begav sig ud i en mere risikabel strategi og direkte indrømmede at der var bomber i bygningerne 11. september 2001: "Han fortalte os at operatørerne var blevet instrueret i, at være sikre på at sprængstofferne gik af på et sted der var højt, øhh, højt nok... oppe til at forhindre folk fanget oven over fra at flygte."

I årene efter at Bush var færdig som præsident er han ved flere lejligheder blevet spurgt om det var ham der beordrede tortur, hvortil han som oftest svare stolt med et smørret smil på læben: "Ja for fanden" og "Jeg ville gøre det igen." Da skandalen fra Abu Ghraib kom ud stod Rumsfeld frem og udtalte: "Jeg tager det fulde ansvar." Alle disse ting er blevet dokumenteret til hudløshed og kan findes ved at bl.a. søge på google efter: "The Torture Memos" og "the Bybee Memo" og "8/1/02 Interrogation Opinion."

Efter disse ting kom frem og gerningsmændene stolt havde indrømmet, skete der absolut INTET ved disse højtstående royale herre -Altså lige ud over at Yoo og Bybee blev rost og forfremmet for veludført gerning MEN: Dem som Rumsfeld personligt havde beordret til at udføre disse grusomheder blev smidt i fængsel i årevis for deres "håndtering" af fangerne i Irak. Den slags foregik ellers dengang på fuldstændig samme måde som det gør i dag, med "black sites" tortur baser over hele verden bl.a. i Cuba, Afghanistan, Egypten, Pakistan, Marokko osv. I dag foregår der så bare omkring 100 gange mere tortur at mænd, kvinder og børn under Obama end Bush og hans far tilsammen nogensinde kunne have drømt om at få lov til. Disse mænd er af royalt blod, og der er ikke nogen der hverken tør eller ønsker at lægge sig ud med disse globale, private og Royale militære mafia familier der erkendt har permanente lejre stående til rådighed over hele verden, indrettet og beregnet til at udøve de mest ekstreme former for tortur igennem flere år i træk, med den bedste lægevidenskab til at hele tiden sørger for at kunne få liv i fangerne igen når de f.eks. får hjertestop pga. torturen.

Nu kan det godt være at du sidder og tænker: "Hvorfor gøre så meget ud af at beskrive disse gamle hændelsesforløb ned til mindste detalje?" Og det har jeg selvfølgelig en grund til, for det er bl.a. OS; Det danske folk der bliver tvunget til at betale sådanne programmer via den totalt ulovlige indkomstskat (aka stavnsbåndets og slaveriets videreførelse), og det er der mange der tager meget let på eller ser det som noget rent hypotetisk, men i virkeligheden er det et u-undgåeligt FAKTUM når du begynder at pille bare en lille smule ved lakken på det gamle og mere end udtjente Christiansborg, der ikke er andet end en juridisk, retslig og sikkerhedsmæssig RUIN imellem os som befolkning, og EU / NATO / FN's ultra tyranniske verdenspsykose af daglige folkemord og ballade.

Sandheden er at folkene på Christiansborg overhovedet ikke har nogen som helst personlig grund til at vise medmenneskelighed, og endnu mindre vise dem som ansvarlige og moralske embedsmænd. For dem ville det være en personlig katastrofe, en tragedie hvis der kom en person som f.eks. mig der begynder at trække BEVISER frem af hatten, for det kan jo slet ikke bruges til noget som helst, når den centrale top i bedste fald skulle til at undersøge sig selv - igen - Og DET er jo spild af tid, Så nej min ven: Nu må du altså tage hjem, bare gå væk og lad alt dette her ligge så at jeg kan tager jeg min minister bil hjem og ser frem til min eneste glæde her i løgnens labyrint: Min pension, for det er jo det eneste der er at stræbe efter her i livet, i hvert fald når man først er kommet ind på Christiansborg: Der må ALT logik vige, der må ALT moral og etik forsvinde fra kroppen inden man går ind af døren og stemmer "ja" og "nej" på de rette tidspunkter, alt efter hvad jeg nu har fået besked på at stemme. Det kan faktisk godt blive helt kedeligt på Borgen, men så er det jo godt at der altid er blevet brugt False-Flag som ACTION for os politikere igennem alt registreret historie, for SÅ er det hele bare sjovt igen, for så starter der altid en hel flodbølge af u-provokeret, u-lovlige, offensive angrebskrige hvor at HELE det centrale FN og NATO hovedkontor er ved at få selvudløsning i g-strengs trusserne af spænding over at bare sidde her og vente på at se de første vestlige storbyer går i lufte med en "Suitcase Nuke" der er en fast del af enhver plan for verdensdominans. Ingen nukes = Ingen verdensdominans den dag - Så starter vi bare et ny Pearl Harbor, et nyt Gulf of Tonkin, et nyt 9/11 . . .

Personligt forsøger jeg bare at blive fri, så at jeg kan gå i seng om aften med ro i sjælen og VIDE at jeg IKKE betaler min skat for at centraliserer via FN og NATO, at jeg IKKE betaler for mere tortur af små børn, at jeg IKKE betaler for automatiseret drone fly der udrydder hele boligblokke med hellfire missiler for at få ramt på en eller anden person der måske er relateret til Al-CIAda:

Hele ideen med at skabe et Demokrati hvor at folket er i kontrol og har magten, er en stor royal globalistisk narresut fra start til slut, for det kan ikke lade sig gøre og det var heller aldrig meningen. Det tætteste menneskeheden nogensinde har været på et vaske ægte demokrati med udgangspunkt i folkevalg og flertalsbeslutninger, var i Tyskland da Hitler kom til. Når folk høre om Hitler i dag, er der mange der kun tænker på en diktator og glemmer lige han altså vandt et fuldt ud lovligt og demokratisk valg først. Problemet med hele demokrati begrebet er let at forklarer ved at bruge Tyskland under Hitler som udgangspunkt, for hvad er det man kan gøre som leder i et demokrati, hvis blot man har flertallet med sig? Svaret er: ALT.

Demokrati som begreb er absurd og latterligt, og kan forklares meget kort og hurtigt ved at stille hele systemet op som to ulve og et får, der skal blive enige om hvad de skal have til aftensmad. Det kunne også ligeså godt have være Hitler hvor at 95% af befolkningen beslutter sig for at slå de sidste 05% ihjel. Hele denne tankegang er selve kernen i et vaske ægte demokrati og dertilhørende flertalsafgørelser, der på en og samme tid tydeligt viser grunden til at Globalister som George Bush, Anders Fogh, Tony Blair og alle de andre royale Bilderberg fascister er så vilde med at på papiret sprede demokrati over hele verden, at bogstaveligt presse det dybt ned i halsen på folk over alle andre styreformer. De ved det ikke virker og heller aldrig nogensinde kommer til det, hvilket igen giver dem fuld kontrol via deres "Ordo ab Chao" (orden ud af kaos) doktriner samt "the Hegelian Dialectic" der også er kendt under betegnelsen "problem, reaktion, løsning." Eksempel: Alt er fred og idyl, og det kan magthavere simpelthen ikke forholde sig til som udgangspunkt. Hvorfor? Fordi folk der klare sig selv og bare lever trygt og godt ses af dem på magten som farlige fordi de er svære at holde under kontrol. (PROBLEM): Derfor sender lederen nogen ud for at sprænge et par cafeer i luften. (REAKTION): Bomberne virkede efter hensigten, og befolkningen der ikke kunne døje lederen før angrebet og var klar til at personligt klynge ham op i et træ, er nu så fulde af frygt og dermed klar til at gøre hvad som helst for en smule tryghed. (LØSNING): Lederen trækker ud med løsningen som er og altid har været at: "I skal opgive jeres friheder for sikkerhed" og siden dette her spil er et eliten altid har leget med befolkningen igennem tusinder af år, er de gået hen og blevet rigtig gode til det ved at udspille forskellige scenarioer og historier gennem tusinder af år.

At vi aldrig nogensinde har haft et folkestyre er da åbenlyst når f.eks. 80% af den danske befolkning ikke ville med i en ulovlig angrebskrig under NATO mod Irak, men kom det alligevel under diktatorisk, royal ledelse sammen med Anders Fogh. Der var da et par stykker der stadig var mod krigen, og det endda EFTER den var i gang, men generelt så er menneskets primitive psykologi altså nu engang sådan at når først en krig ER i gang, så gør de fleste som f.eks. Villy Søvndal der gik fra at være MOD krig -til at ligefrem blive fortaler og promotor ved at rende rundt i Anders Fogh's tjeneste og være vildt ivrig efter at også få andre til at stå frem og "støtter op" fordi at Danmark nu har taget en meget humanitær beslutning om at vi skal ned og hjælpe befolkningen i Irak, og hvad hjælper bedre end "depleted uranium" våben og ammunition der forurener grundvandet, jorden og luften i 10.000 - 50.000 år, og som de kærlige og moderne mennesker vi Danskere er hjalp vi så sandelig også "koalitionen" flere gange med at ikke bare torturerer mænd, kvinder og børn til døde: Vi støttede også styrker der havde ordre på at dræbe ALT levende indenfor KÆMPE områder, hele BYER blev fuldstændigt udslettet uanset hvor meget de græd, uanset hvor meget de voksne tiggede og bad om at skåne børnenes liv: En ordre er jo en ordre, også selvom det er en ULOVLIG ordre, og så udfører man den altså hvis den der udsteder ordren er højere i rang end en selv -Så kan du jo teoretisk set klage bagefter, men hvem pokker skyder små børn pga. en ordre, også klager over ordren BAGEFTER? Jeg mener: Medmindre at du gerne VIL i fængsel, for det var jo altså stadig dig der UDFØRTE ordren, så . . . Men hey: Det er jo bare små ting, bagateller der absolut ikke betyder noget som helst - ellers skulle det måske også være et problem at Danmark under tvang fra Anders Fogh / NATO stadig er med til at bruge "hvid fosfor" over hele byer? Ok ok, der er da et internationalt forbudt imod den slags kemiske våben fordi de er SÅ grufulde, giver offeret en SÅ u-menneskelig og smertefuld død, men hallo: Anders & Co. synes det er TOTALT cool at sprede det hvide pulver over byerne om natten, det er jo næsten som at ride på den hvide hest, også bare lytte til skrigene, nyde lyden fra befolkningens smerte, bare totalt omfavne deres stønnen og jamren i dødsangsten imens familierne i husene langsomt brænder op, fordi "hvid fosfor" starter en kemisk brand når det kommer i kontakt med huden, og ligesom Duaracell bliver det bare ved og ved og VED med at brænde HELE tiden, lige så længe der er ilt, så det vil forsætte med at pine og plage specielt børnene i rigtig, RIGTIG lang tid inden lydene forsvinder fra dem, næsten lige så længe som royalisternes skatte betalte tortur baser -Men til sidst vil dette stof nå helt ind til og IGENNEM knoglerne, hvilket også er derfor det kan være ret svært at se det engang var et menneske, der nu er helt forkullet.

Så nej: Danmark er IKKE et Demokrati, og som det er lige nu er vi overhovedet ikke et land mere, men blot en lille ubetydelig plet midt i en union kaldet EU under FN / NATO der dikterer praktisk talt ALT.

Så tænker den naive at vi i det mindste har et valg, for vi kan da sætte et "X" på et stykke papir hvert 4. år . . . Nogen gange . . . Men KUN måske, hvis altså bare ikke at folk som f.eks. Anders Fogh pludselig beslutter sig for at gå af også forærer statsminister posten til Lars Løkke som en personlig gave -på ægte "Demokratisk" vis jo . . .

Men ok, lad os bare forsætte denne absurde og totalt tåbelige tanke om "folketingsvalg" som værende det der kendetegner vores ikke eksisterende "Frie" Demokrati;

Folketingsvalg er ensbetydende med at spilde sin tid (om du er klar over det eller ej) på at lytte, tro, mene, håbe og tage en endelig beslutning om hvem der skal have et kryds, ud fra noget totalt diffust og fiktivt som ideal -for ting som ingen alligevel seriøst tror på holder stik.

Næstsidst har vi så PERSONEN du kan sætte dit ligegyldige kryds ved, men uanset deres oprigtige intentioner som udgangspunkt (hvilket de ikke har hvis de først ender på en stemmeseddel) så betyder personen og motiverne INTET når alt kommer til alt. Hvorfor? Fordi at ALLE regler der har nogen form for relevans for Danmark, der burde være Dansk, lavet af danskere for Danmark, kommer fra EU der dikterer fordi de er vores DIKTATUR union. Alle de gamle idealer som f.eks. lande, stater og alt form for lokal selv- eller medbestemmelse for den sags skyld, findes overhovedet ikke mere, og det har det ikke gjort i meget lang tid.

Hvad har vi SÅ tilbage hertil sidst?

Vi har en Grundlov der ikke så meget som nævner, ikke engang INDEHOLDER ordet Demokrati - Hvad vi rent FAKTISK har, i VIRKELIGHEDENS verden er som følgende:

Citat fra den danske grundlov 1953: "Regeringsformen er indskrænket-monarkisk. Kongemagten nedarves til mænd og kvinder . . . "

Nåå ja, og hvad så? Tænker den kloge nu, for han ved godt at grundloven blev ændret i 1849 - Men når man reagerer sådan, er det fordi man ikke ved HVAD grundloven blev ændret til. For at gøre befolkningen mere frie og blive herre over eget liv? Ligesom mange har fået det fortalt i skolen? På ingen måde NEJ !!!

1. citat fra den danske grundlov 1849: "§ 18. Kongen er ansvarsfri; hans Person er hellig og ukrænkelig."

2. citat fra den danske grundlov 1849: ""§ 21. Ministrene i Forening udgjøre Statsraadet; Forsædet føres af den, som af Kongen er udnævnt til Premierminister."

Med andre ord: Danmark blev nu et konstitutionelt monarki, hvor kongen ikke kunne drages til ansvar for regeringens førelse.

Og det leder os hermed hjem igen til 2012 hvor at vi i øjeblikket ikke har en konge, men en dronning der helt suverænt og enerådigt PERSONLIGT står for at udvælger dem befolkningen i sidste ende FÅR LOV, altså af DRONNINGEN, til at sætte sit kryds ved.

Citat fra WikiPedia om Dronningerunden: "Dronningen udpeger nu den politiker, som hun mener kan danne en regering."

BINGO: Danmark er et tilbagetrukket MONARKI hvor at befolkningen reelt set har absolut INTET at skulle have sagt når det kommer til landets styreform, til krige, tortur, fangekældre, offentlige afhugninger af hoveder og den slags. Selvom denne beskrivelse er af magtstrukturen i Danmark som den ser ud i dag, så ville den stadig passe fint, selv hvis der slet ikke fandtes centrale instanser som EU, FN, NATO osv.

FAKTA er at den danske regering arbejder 100% for de PRIVATE, ROYALE FAMILIER, og hvad de gør er udelukkende hvad Dronningen bogstaveligt talt har godkendt på forhånd.

Med andre ord: Hvis Dronningen havde været mod en global fascistisk krig mod terror, mod at landet Danmark mister sin selvbestemmelse og suverænitet, mod henrettelser og tortur af små børn, mod folkedrab, Gaia religion verden over, "black sites", osv. osv. SÅ VAR DET ALDRIG BLEVET TIL NOGET !!!

Men inden nogen får lyst til at gøre væmmelige ting ved de danske Royale, så lad mig blot slutte af med at sige: Dronningen af Danmark er i direkte blodlinje med Dronningen af England, som også er i direkte familie med Bush familien, Clinton, Carter, Obama, Cheney -for at ikke komme ind på alle de andre uden for USA som f.eks. Engelske David Cameron og Tony Blair.

Dette her er også årsagen til "mysteriet" om hvorfor at præsidenter i USA de sidste mange årtier har haft lov til at f.eks. gå på den røde løber -Som jo altid KUN har været forbeholdt de kongelige: Det er fordi de ER royale: HELE MAGT STRUKTUREN I HELE VERDEN ER BLEVET KAPRET I EN LANGSOM PROCESS OVER TUSINDER AF ÅR, OR DEN ER NU OFFICIELT BLEVET FULDSTÆNDIG HIJACKED AF DISSE AFSKYELIGE, PRIVATE, BLODSHUNGRENDE PSYKOPATER FRA DISSE FAMILIER DER KAN SPORES DIREKTE TILBAGE TIL DET GAMLE EGYPTEN OG BABYLON (som vi kalder Irak i dag). Dengang for ca. 3000 år siden var det DERES familier der stod bag Solkulterne, med alt den gru og tænderskæren der nu engang følger med når man har gale mennesker i kontrol.

Så ja: De royale HAR skam deres "CV" i orden, for det består UDELUKKENDE af at de har myrdet, bestukket, tortureret og stjålet ALT fra folk igennem tiderne -Og det sidste de royale meget snart kommer for at tage fra dig, Er dit liv -Og det bliver under Agenda 21 . . .

KONKLUSION: Grundlæggerne af den Amerikanske konstitution var inde på den rette vej ved at holde sig fra at skabe noget i nærheden af demokrati, flertalsafgørelser og alle de andre forhånds dødsdømte styreformer for deres nye virksomhed.

Det de gjorde var at skabe en republik, der i modsætning til et demokrati ikke overlader magten til nogen former for flertal, men derimod tager udgangspunkt i det der hedder Guds lov der som sådan ikke har noget med religion at gøre, men blot er ganske almindelig sund fornuft og medmenneskelighed. Det de gjorde var bl.a. at nedfælde alle de rettigheder man mente folk allerede havde krav på med udgangspunkt i Guds lov, og alle disse rettigheder var meningen skulle være ens for ALLE mennesker til ALLE tider uanset hvem man er eller hvor man er. En dame spurgte Franklin der var en af initiativtagerne til den Amerikanske konstitution: "Nå Doctor, hvad har vi fået, en republik eller et monarki?" Hvortil Franklin svarede: "En republik. . . hvis i kan beholde den. " Det kunne USA så ikke, og hvad gik galt? Præsidenterne der kom til efter var alle samme Royale globalister, og de behøvede ikke engang ændre ved konstitutionen. Hvordan kunne de så stille og roligt begynde at pille den fra hinanden og bruge USA som accelerator for at kollapse hele verden i kaos som vi ser i dag? Simpelt: De begyndte bare at kalde USA noget andet end en republik, som var starten på hele verdens forfald som vi ser i dag, og det Præsidenterne i USA begyndte systematisk på var at kalde USA et demokrati, og folk der stadig lever deres liv i total fornægtelse tænker nu "åhhh hold da op, det er jo bare et ord" og ja det er et ord, men når det ENE ord er i stand til at ændre HELE VERDEN, så viser folk mig ved at bruge klicher som "det er jo bare" uanset hvad emnet er, at de ikke på noget tidspunkt i deres liv har tænkt sig eller er i stand til at indse og forstå noget som helst med indhold, noget som helst med indsigt, noget som helst der på nogen måder kunne "rokke båden" som man siger, og har slået sig til tåles med at blot være i live rent fysisk, ikke brænde for noget, ikke gå op i livet, ikke har interesse i sine medmennesker.

SLUT - Jeg ville have lavet rulletekster, men den feature har NSA stadig ikke fået lagt ind på deres facebug site her - Men alle de nye overvågningsmoduler for at skabe algoritmer for menneskeheden som helhed, de er installeret så bare slap af og nyd dit Demokrati -For nogen muligvis med bare et LIDT andet syn på hele systemet? På det absurde i at blive ved med at kalde Danmark et land, når det nu engang overhovedet ikke er et land mere men blot en lille bitte ubetydelig "landsby" under EU?

Hvis jeg med denne tekst blot formår at vække EN person op til virkelighedens verden, bare EN person mere der kommer ud af "The Matrix", bare EN der får den samme brændende ånd efter sandhed, ægthed og u-manipuleret FRIHED -Så har denne time været det hele værd.

(C) Jakob Andreas Lauersen - Men alle er frie til at bruge mit materiale - For mit mål er blot at jeg SELV får lov at opleve frihed bare EN gang inden jeg dør så at jeg kan få lov at lukke mine øjne for sidste gang uden at være bekymret for om min søn ender sine dage med et automatiseret drone fly der allerede nu flyver rundt på egen hånd uden indblanden fra jorden og skyder folk med hellfire misiler. Terminator filmene blev skabt som sci-fy, ja -Men IKKE ud fra fri fantasi, men ud fra elitens PLANER -Ligesom bøgerne "1984" - "Tradigy and hope" - "Brave new world" og "ecoscience."

BØRNENE ER FREMTIDEN -Men HVAD for en fremtid? Jeg mener: SERIØST !?!?

---

SPØRGSMÅL: HVORNÅR ER DIN PERSONLIGE MORAL OG ETIK BLEVET AFLØST AF FRYGTEN FOR AT MISTE PENGE? Er den skide minister pension virkelig SÅ vigtig når alt kommer til alt, når at du jo nok godt logisk set er istand til at fatte at alle dine penge meget snart bliver totalt VÆRDILØSE når hele verdensøkonomien kollapser inden for den nærmeste fremtid alligevel?

TO MEGET RELEVANTE SPØRGSMÅL til alle de prostituerede lejemordere på Christiansborg:

HVOR MANGE AF VORES SKATTEKRONER DER GÅR TIL JERES MINISTER LØN ER ET BARNS LIV VÆRD?

HVOR MEGET BLOD SKAL DER FLYDE FOR AT DU HAR HOLDT UD LÆNGE NOK I DE ROYALES RÆKKER TIL AT KUNNE TRÆKKE DIG TILBAGE MED DIN MINISTER PENSION OG ÅNDE LETTET OP INDEN DU UDÅNDER FOR SIDSTE GANG TIL SIDST ALLIGEVEL?

Til alle jer andre NORMALE mennesker, der IKKE kun har minister løn, minister pension, minister biler, jeres krakelerende offentlige image, et falskt ry, en hemmelig Nazistisk Bilderberg loge, en karriere som åndelig prostituerede der kun har hårlak og en konstant dårlig samvittighed i hovedet:

Jeg kan ikke understrege dette her nok: HUSK DET ER BEFOLKNINGEN, det er DIG, det er OS der mere og mere bliver bundet på hænder og fødder på alle måder, både økonomisk, juridisk og retmæssigt. Det er OS der bliver tvunget til at betaler dette her globale diktatur på steroider og Viagra samtidig, det er OS der bliver tvangsindlagt til at lægger navn, penge, lufthavne, "sikkerhed" for CIA, samt endda hjælpe dem med at "kidnappe" folk som Generalen fra Sorø og sørge for at helt tilfældige og USKYLDIGE mennesker fra HELE verden kan blive transporteret rundt for at blive tortureret i årevis uden skyggen af retfærdighed eller menneskelighed under disse fuldstændigt forrykte "rendition" programmer. Til jer der nu sidder og tænker: "Jamen, sket er sket - men den slags foregår jo ikke mere" kan jeg kun sige: SLUK dog for det fascistiske TV "nyheds" program, uanset hvad kanal det er. KUN et ægte TV hoved er istand til at kigge rundt, trække på skuldrene og sige: "Nå, men jeg kan altså ikke se noget drone fly nogen steder, så..." også kravle tilbage på sin pind. Dette her er IKKE "bare" Bush, det er IKKE "bare" Rumsfeld, det er IKKE "bare" Obama: DET ER DERES FAMILIER BAG, og alle jer der udmærket godt er klar over at dette dokument er veldokumenteret og sandt men stadig ikke gør dette her til en personlig livskamp i dette øjeblik: I FORTJENER det der kommer til jer når det selv sammen FN Agenda 21 system i har gået og betalt til hele jeres liv slår jer ihjel, for det er hvad FN har af planer for DIT liv: Det skal bare VÆK, du er ikke andet end en flue på forruden af bilen som FN er ved at gøre klar til at viske væk i et snuptag.

Hvis du vil VIDE noget, SÅ HOLD DOG OP MED AT LYTTE og SELV begynde at sætte dig ind i tingene, slå SELV ting op, find SELV ud af at det jeg fortæller dig her ikke bare er vigtigt, men også FAKTA !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CITAT:

"Når Staten begår forbrydelser i Samfundets navn, er alle der ikke markant siger fra - medskyldige."

~Daniel Berrigan

HUSK DET -at sige "jeg fulgte blot ordre" er IKKE en undskyldning, og jeg VIL komme efter dig !!!
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away.
When I was a child, people wrote stories about artificial intelligence that did not exist
- In the near future, artificial intelligence will write stories about humanity that does not exist.
Post Reply