Frihed eller slaveri: Det er tid til at DU skal vælge - NU !!!

Vigtig information til det Danske folk på Dansk
Post Reply
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 778
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

Frihed eller slaveri: Det er tid til at DU skal vælge - NU !!!

Post by pacman »

Virkeligheden for LEVENDE mennesker:
Image
https://i.imgur.com/9eP2SJ4.jpg


Frihed eller slaveri: Det er tid til at DU skal vælge - NU !!!

Vi har været her før - og vi VIL komme igen og igen indtil mennesket på et helt personligt plan begynder at se gennem trummerummen og opleve det store billede på egen krop. Hvis bare de fleste verden over kunne komme til denne "åbenbaring", gerne så hurtigt som overhovedet muligt, så har vi en chance -Ikke en sejr men MULIGHEDEN for at bryde ud af denne her 2150 års cyklus af REN ondskab, denne her globale, militære, undertrykkende og dødelige "groundhog day".

Det jeg snakker om her er IKKE religion eller for den sags skyld reinkarnation i den traditionelle forstand. Jeg henviser heller IKKE til verdens ende eller lignende men til TIDERNES ende der er et VIRKELIGT fænomen som er skabt og sat op af hemmelige loger (eller rettere eliten bag logerne) som er en cyklus vi oplever som tid der køre i ring, rundt og rundt, igen og igen. Det er NU i VORES levetid at vi SKAL have arbejdstøjet på og få stoppet denne ultimative og universale galskab FOR EVIGT !!! Grunden til at det SKAL ske NU er for at undgå vi kommer over punktet hvor tilstanden bliver cementeret og forsætter i endnu en fuld periode hvor det praktisk talt er umuligt at bryde ud fordi bevidstheden der skal til ikke eksisterer mere -Men den er her nu, LIGE nu så ræk ud, grib den og BRUG DEN som om alle vores LIV afhænger heraf -for det gør det rent faktisk.

Det RIGTIGE svar på det store spørgsmål, den organiske, tidsløse og universelle løsning med mulighed for VARIG fred og opnå ÆGTE frihed, det der rent faktisk VIRKER men kun meget sjældent får den positive og anerkende status det fortjener er HAD og VREDE: Had og vrede er ikke bare vigtig, det er fundamentet der skaber de POSITIVE tiltag i verden (og for os selv personligt for den sags skyld) -HVER gang !!! Dem der siger andet aner ikke hvad de snakker om og er i en trance af apati der giver sig udslag i holdninger og ikke mindst livsførelse som "Det går nok" og "Det kan vi ikke gøre noget ved" der i bund og grund er en yderst ondskabsfuld, mørk og meget FARLIG ånd der taler gennem vores underbevidsthed.

Vi SKAL give os selv og andre muligheden for at have LOV til at være vrede, MEGET vrede og hade, DYBTFØLT had ---IGEN ....

Kender du filmen "body snatchers" og / eller "The Invasion" med Nicole Kidman, ja så har du sikkert en ide om hvor jeg vil hen med dette indlæg.

Uden følelser af den slags er det rigtigt som filmene beskriver at der ikke er krige og konflikter mere -men også KUN fordi at ALT det der helt grundlæggende gør os til mennesker er VÆK -HELT væk !!!

Mennesket er så langt fra bare form og kød i en strømlinet tidslinje hvor vi dør til sidst, det er ren perception og blot en meget lille del af den samlede oplevelse -Eller rettere: Det burde det være, men langt de fleste mennesker i verden har mentale skyklapper for alle deres sanser og KAN slet ikke opnå den øget bevidsthed det kræver at bryde fri. Mennesket er en holografisk, guddommelig og / eller magisk ÅND, og uden den del alene stopper menneskeheden med at eksisterer lige her og nu i et split sekund.

Det er tid, det er NU at hele verden SKAL vågne op -Vågne HELT op til vores plads og formål i det store billede, det er ALLES pligt at stoppe med at være "yes-men" for autoriteter / systemet og begynde at selvsikkert råbe NEJ så højt vi overhovedet kan for det ER vores helt grundlæggende og basale formål samt PLIGT så længe vi er her.

Selve ordet regering betyder slaveri og ordet system betyder ganske enkelt en kloak... -DERFOR ...

Tak for din opmærksomhed og må FRIHED være med jer alle.


Virkeligheden for DØDE mennesker:
Image
https://i.imgur.com/v7Ubxe3.jpg

Mark Passio - The Sacred Gift Of Anger
https://youtu.be/TiOSTKwtnhA

---
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away - RESIST !

As a former royal marine myself i have said this for many years: The way to go when
it all go to shit (NOW) is a few sniper teams taking out the entire Royal Nazi lodge
military global elite AT ONCE to give freedom a chance !!!
User avatar
pacman
Site Admin
Posts: 778
Joined: Thu Dec 10, 2020 7:46 pm

Re: Frihed eller slaveri: Det er tid til at DU skal vælge - NU !!!

Post by pacman »

I Japan hvor folk bliver opdraget til at ikke vise følelser og altid smile bryder de jo helt sammen til sidst og når de så endelig giver efter for vreden som Voksen går det helt galt med masse drab og selvmord fordi vi bliver opdraget til at undertrykke vores følelser Systematisk.

.....


Her er lige et mindre sidespring med mit syn på meningen med dyrets tal 666 der bliver nævnt i biblen og det løse:

666 er som et symbol for begyndelsen på tidernes ende aka A.I. overtagelsen under antikrist systemet som det bliver beskrevet i biblen. Teknologi vi ser omkring os er millioner (nok mere milliarder) af år gammel viden som er militære hemmeligheder der bliver mast i hovedet på os i slutningen af tidsaldren hvor overgangsfasen i vores tid er 2012-2150. 666 Er og har ALTID været tjeksummen på stregkoder og mikrochips gennem alle tider under denne her ældgamle loge elite, uden disse tal 666 virker scanningen af chips og stregkoder ikke. Johannes åbenbaringen beskriver der ret præcist faktisk hvis man SELV læser det og ikke høre på Freemason præsten i kirken der prædiker det er verdens ende / at dette her KUN vil ske EN gang og så er alt slut. Det har INTET med virkeligheden at gøre. Den nye himmel og nye jord er chemtrails i luften og GMO fra Monsanto i jorden - det er ikke en anden planet eller en anden dimension. Sådanne bøger er IKKE profetier eller Guds stemme men planer for fremtiden der allerede er brugt og afprøvet i fortiden.

Det er summen af det jeg selv har studeret mig til aka min mening.

---

Lidt om universet som ET levende væsen med EN bevidsthed der er forbundet til ALT andet der også er baseret på bevidsthed i form at ren energi:

Hver tanke, hver drøm, hver handling du laver ændre hele universet i denne dimension for evigt ud i AL fremtid og får betydning for den fysiske udformning og energiers manifestationer fordi ALT er bevidsthed, hele vores store univers som helhed har også sin egen energi aka BEVIDSTHED hvor vi er som små celler i kroppen der også har en form for selvstændig bevidsthed i sig selv, samtidig med at være dybt forbundet til ALT andet.

Hele vores liv siger videnskaben endda nu bliver gemt med hver detalje som pulserende energi aka information i universet og mener at man måske med teknologi burde kunne "læse" Information fra ALT hvad der er sket førhen uanset hvor længe siden, hvis man bare vidste HVORDAN.

Sagt på en anden måde og vinkel: Hvis vi forestiller os at bevidsthed pludselig forsvandt fra universet, så ER der ikke noget univers, det ville HELT ophøre med at eksisterer - Kort sagt: Det er vores bevidsthed der DIREKTE skaber og manifesterer det såkaldte "fysiske" univers - der i bund og grund slet ikke eksisterer som noget der kan defineres som fysisk men frekvens.

Image
https://i.imgur.com/Q1H6lKP.jpg

The Original Double Slit Experiment
https://youtu.be/Iuv6hY6zsd0

Light is so common that we rarely think about what it really is. But just over two hundred years ago, a groundbreaking experiment answered the question that had occupied physicists for centuries. Is light made up of waves or particles?

The experiment was conducted by Thomas Young and is known as Young's Double Slit Experiment. This famous experiment is actually a simplification of a series of experiments on light conducted by Young. In a completely darkened room, Young allowed a thin beam of sunlight to pass through an aperture on his window and onto two narrow, closely spaced openings (the double slit). This sunlight then cast a shadow onto the wall behind the apparatus. Young found that the light diffracted as it passed through the slits, and then interfered with itself, created a series of light and dark spots. Since the sunlight consists of all colours of the rainbow, these colours were also visible in the projected spots. Young concluded that light consist of waves and not particles since only waves were known to diffract and interfere in exactly the manner that light did in his experiment.

The way I have always seen this experiment performed is with a laser and a manufactured double slit but since the experiment was conducted in 1801 I have always thought that it should be possible to recreate the experiment using sunlight and household materials. That is basically what I did here. I will show the interference pattern I observed with my homemade double slit on 2Veritasium but I chose to use a manufactured double slit here to ensure that the pattern was impressive for observers at the beach.

Special thanks to Henry, Brady, and Rupert for their cameos, Glen for filming and Josh for helping create the apparatus. Thanks also to the Royal Society for allowing us to view the original manuscript of Young's lecture and the University of Sydney for lending the double slits.

---
2020 was the year of "the great reset" aka a Royal Nazi Global Military Dictatorship
by the UN / NATO elite, using the COVID19 hoax to take EVERYTHING away - RESIST !

As a former royal marine myself i have said this for many years: The way to go when
it all go to shit (NOW) is a few sniper teams taking out the entire Royal Nazi lodge
military global elite AT ONCE to give freedom a chance !!!
Post Reply